Teknoloji 4 Haziran 2024

Nothing’in ucuz versiyonu! CMF Phone 1 ortaya çıktı

Şeffaf tasarımlı akıllı telefonlarıyla tüm dünyada büyük ilgi uyandıran Nothing, alt markası CMF ile daha bütçe dostu ürünler sunuyor. Şirketin ilk akıllı telefonu CMF Phone 1 için de yeni bilgiler ortaya çıktı. Cihazın tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı.

Nothing geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bazı şifreli görüntüler paylaştı. Bunun ardından Nothing’in yeni bir akıllı telefon lansmanına hazırlandığı söylenmeye başladı. Pek çok kullanıcı bu cihazın Nothing Phone 3 olacağını düşünse de, yeni ayrıntılar CMF Phone 1 olabileceğini gözler önüne serdi.

Sızan özellikler CMF Phone 1’in 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç OLED ekrana ve MediaTek Dimensity 7200 yonga setine yer vereceğini ortaya koydu. Cihaz ayrıca 256GB’a kadar depolama alanına ve 5000mAh bataryaya sahip olacak.




Samsung Galaxy Ring çıkış tarihi belli oldu!

Samsung Galaxy Ring özellikleri, satış tarihi ve fiyatı belli oldu. Cihaz, dokuz farklı boyutta ve üç farklı renkle satışa sunulacak.

Kamera tarafında ise 50 Megapiksel ana ve ultra geniş kurulum sensöre yer vermesi bekleniyor. 16 Megapiksel selfie kamerası da ekrana gömülü olarak gelecek. Plastik çerçeveli telefon, Android 14 tabanlı Nothing OS 2.6 ile kutudan çıkacak.

Akıllı telefonun tasarımı Nothing’in özel aksesuarlarının takılmasını sağlayacak “Nothing Lock” sistemine yer verecek. Sızdırılan bu tasarım, sosyal medyada paylaşılan vidaya karşılık geliyor gibi görünüyor.

Nothing’in ucuz versiyonu! CMF Phone 1 ortaya çıktı 5

Henüz bu bilgiler doğrulanmamış olsa da, ortaya çıkan sızıntılar CMF Phone 1’in uygun fiyatlı pazardaki rekabeti kızıştıracağını gösteriyor. Temmuz ayında yapılacak lansman, Xiaomi ve vivo gibi markaları zora sokabilir.

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
23
2024
0
How to Debug Node.js Applications Using the debugger; Statement

How to Debug Node.js Applications Using the debugger; Statement

In this tutorial, you will learn the easiest and most efficient way to debug Node.js application code. So let’s get...

Spread the love <3
Ağu
18
2024
0

Bilgisayar ekranında siyah nokta! Ölü piksel nedir?

Sabah uyandınız ve işlerinizi halletmek için ilk iş olarak bilgisayarınızı açtınız. Ama o da ne? Bilgisayar ekranında siyah bir nokta...

Spread the love <3
May
15
2024
0
Artık ödev yapacak! Android’de yapay zeka devri

Artık ödev yapacak! Android’de yapay zeka devri

Google, I/O 2024 geliştirici konferansında bir dizi yeni yapay zeka özelliğini ele aldı. Dijital asistanı Gemini’ın Android cihazlarda sunacağı özellikleri...

Spread the love <3
May
02
2024
0
Russia using chemical choking agents against Ukrianian troops, US claims

Russia using chemical choking agents against Ukrianian troops, US claims

Russia has denied allegations of breaching the international chemical weapons ban by deploying chocking agents against Ukrainian troops. The Kremlin...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?