Teknoloji 21 Temmuz 2024

Binance Pazarlama Başkanı, Türkiye’deki kripto para borsası hakkında konuştu!

Binance Global Pazarlama Başkanı Rachel Conlan ile Çeşme’de bir araya gelen ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan, Türkiye’deki kripto para borsası ve yeni düzenlemeler ile ilgili konularda sohbet etti. İşte Binance Pazarlama Başkanı Conlan’ın yeni yasalar hakkındaki fikirleri.

Bugün Çeşme’de gerçekleşen etkinlikte Binance Global’in Pazarlama Başkanı Rachel Conlan ile bir araya gelen Hakkı Alkan, Binance Türkiye yetkililerinden sonra Global Pazarlama Başkanı ile de sohbet etti. Türkiye’de birçok etkinliğe katıldığını bildiren Conlan, burada canlı ve gelişmiş bir kripto para sistemi olduğunu da dile getirdi.

Türkiye’nin kripto parayı benimsemiş bir ülke olduğunu dile getiren Conlan, dünyada penetrasyon oranı yüzde 5 ile 6 arasında iken, Türkiye’de bu rakamın yüzde 20 olduğunu söyledi. Aynı zamanda ülkemizde yürürlüğe girecek olan yasalar hakkında da fikirlerini bildiren Rachel Conlan, şeffaflığın şirket için önemli olduğunu belirtti.




Binance Türkiye Genel Müdürü cevapladı: Türkiye’de kripto para borsasının durumu!

Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez kripto para borsası hakkındaki soruları yanıtladı! Türkiye’de kripto para borsası ne durumda?

Türkiye’nin de bu amaçla oluşturduğu yasalara sıcak baktığını bildiren Conlan, yasanın başarılı bir çalışma olduğunu bildirdi. Hakkı Alkan ve Rachel Conlan arasında geçen sohbeti izlemek için üst kısımda bıraktığımız X gönderimize göz atabilirsiniz. Aynı zamanda Binance Türkiye Genel Müdürü ile gerçekleştirdiğimiz sohbete de yine üst kısımdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Siz Türkiye’deki kripto para borsası hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz.


source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
22
2024
0

Heyecanla beklenen korku oyunun 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı!

Stormind Games, merakla beklenen korku oyunu A Quiet Place: The Road Ahead için on dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Bu...

Spread the love <3
Mar
10
2024
8
Pilsiz kalp pili mi? Kalp hastalarına müjde!

Pilsiz kalp pili mi? Kalp hastalarına müjde!

Bilim insanları, pil yerine ışıkla çalışan ve kalp hastalarını pil değiştirme zahmetinden kurtaran kalp pili ile karşımıza çıktı. Şu an...

Spread the love <3
Eyl
01
2024
0

Borderlands 4’e ait tasarım görüntüleri ortaya çıktı!

Gearbox Software, PAX West etkinliğinde merakla beklenen Borderlands 4 için dört yeni konsept tasarımını paylaştı. Tasarımlar, oyunun 2025’te piyasaya sürüleceğini...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
67: What to Do on Lame Duck School Days

67: What to Do on Lame Duck School Days

The last day before vacation. After-testing days. The day when the fire drill messes up your plans. What do you...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?