Teknoloji 1 Ağustos 2024

Yenilenmiş Tesla Model Y’nin casus fotoğrafları sızdırıldı!

Yenilenmiş Tesla Model Y versiyonu ortaya çıktı. Yeni modelin casus fotoğrafları Reddit’te paylaşıldı. Tesla Model Y, dünya genelinde en çok satan modellerden biri olduğu için, bu değişiklikler oldukça büyük bir ilgiyle karşılanıyor. İşte yenilenmiş Tesla’nın ortaya çıkan görüntüleri…

Yeni Model Y’nin dış tasarımında gözle görülür değişiklikler var. En dikkat çekici yenilik, yeni arka lamba tasarımı. Mevcut modeldeki sol ve sağ ayrı lambaların yerini, ortasında “Tesla” yazısı bulunan, tamamen gizli bir ışık şeridi almış. Yanş aracı yolda gördüğünüzde hemen ayırt edebilirsiniz.

Yenilenmiş Tesla Model Y’nin casus fotoğrafları sızdırıldı! 5

İç tasarımda da önemli güncellemeler yapılmış. Yeni Model 3’te olduğu gibi, delikli ve havalandırmalı koltuklar kullanılmış. Bu koltuklar sadece rahat değil, aynı zamanda da gayet şık duruyor. Ayrıca, gösterge paneli ve kapı içlerinde ambiyans aydınlatması eklenmiş. Bu ışıklar, aracın iç mekanına lüks hissiyatı veriyor.




Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi dağıtılmaya başlandı!

Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi ile Şerit değiştirme, Cybertruck desteği ve Gerçek Akıllı Çağırma gibi yenilikler ve iyileştirmeler yapıldı.

Tesla Model Y, dünya genelinde en çok satan modellerden biri olduğu için, bu değişiklikler büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Tesla’nın bu yeni tasarımla mevcut satış başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu. İlk başta yeni Model Y’nin, Model 3’ün arka lamba tasarımını kopyalayacağı düşünülmüştü. Ancak, ortaya çıkan casus fotoğraflar, iki model arasındaki farklılıkların belirgin olacağını gösteriyor.

Bir diğer merak edilen konu ise, Model 3’te tartışmalara neden olan direksiyon simidi olmayan tasarımın yeni Model Y’de olup olmayacağı. JD Power’ın tüketici anketi, bu tasarımın pek beğenilmediğini gösteriyor. Yeni Model Y’de bu tasarımın olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak belli olmaz, çünkü Tesla sürpriz yapmayı sever.

Peki siz Tesla’nın yenilenmiş versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
24
2024
0

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows hakkındaki tartışmalara tuhaf bir yanıt verdi!

Ubisoft, yeni Assassin’s Creed oyunu Shadows’un duyurulmasının ardından başlayan kültür savaşlarına yanıt veren bir açıklama yayınladı. Şirketin açıklaması, çeşitli tartışmaları...

Spread the love <3
May
13
2024
0
Healthy growth helps B2B food e-commerce startup Pepper nab $30 million led by ICONIQ Growth

Healthy growth helps B2B food e-commerce startup Pepper nab $30 million led by ICONIQ Growth

Pepper, the e-commerce platform for food distributors, continues to edge into Sysco and US Foods territory by giving smaller, independent...

Spread the love <3
Şub
29
2024
14
&#039;Heartbroken&#039; Paul Pogba given four-year ban from football over doping offence

'Heartbroken' Paul Pogba given four-year ban from football over doping offence

Paul Pogba has been banned for four years over a doping offence – with the footballer arguing the verdict is...

Spread the love <3
Nis
07
2024
0
Bundan kimse bahsetmedi! Elektrikli otomobillerin baş ağrısı yaratan yönü

Bundan kimse bahsetmedi! Elektrikli otomobillerin baş ağrısı yaratan yönü

Yayınlanan yeni bir rapor, modern elektrikli araçların eksik yazılım güncellemelerini ve ekstra ücrete tabi abonelik sisteminden kaynaklanan problemleri ortaya koydu....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?