Teknoloji 5 Ağustos 2024

Çok eleştirilen Star Wars dizisinin ikinci sezonu geliyor!

Star Wars, kafa karıştıran bir dizisini önümüzdeki dönemde yenilemeye hazırlanıyor. Eylül ayında düzenlenecek Disney D23 Expo’da The Acolyte dizisiyle ilgili önemli açıklamalar gelebilir. Star Wars’ın X hesabından heyecan verici bir paylaşım yapıldı.

Lucasfilm, sosyal medyada yaptığı paylaşımda D23’te gerçekleşecek konuşmaları paylaştı. Panelde Disney+’ta yayınlanan The Acolyte dizinin de yer alması dikkat çekti. Dizi, ilk sezonuyla eleştirilerin odağında olsa da, ikinci sezon onayı almış gibi duruyor.

Çok eleştirilen Star Wars dizisinin ikinci sezonu geliyor! 5

Tabii doğrudan ikinci sezon onayı yapılmadı. Ancak söylentilere göre yapımcı dizinin ikinci sezonu için bütçe ayırdı. Bu da Lucasfilm’in The Acolyte için yenileme duyurusu yapacağı anlamına geliyor. Ayrıca diziyle ilgili paylaşımlar, stüdyonun projeyi rafa kaldırmadığını da gösteriyor.




Çok beklenen Star Wars dizisi iptal mi edildi?

Star Wars Lando Calrissian dizisi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Donald Glover’in projesi iptal mi edildi?

İlk sezonu Haziran ayında yayınlanan dizi, hikayede bazı konuları açık bırakmıştı. Darth Plagueis ve Vernestra Rwoh’un planlarına kadar, High Republic döneminde anlatılacak daha birçok hikaye olduğunu söylemek mümkün.

Ayrıca dizinin ön plana çıkan bazı isimleri D23’e katılacağını da açıkladı. Konuyla ilgili konuşan oyuncu Manny Jacinto, ikinci sezon açıklaması yapılabileceği spekülasyonlarını da körüklemiş oldu. Dizinin IMDb’de 4 puanda kaldığını da hatırlatalım.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Donald Glover’ın başrolü olacağı Star Wars Lando Calrissian dizisi hakkında yeni iddialar ortaya çıkmıştı. Buna göre dizi olarak başlanan projenin filmleştirilmesine karar verildi.

source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
24
2024
0

700 TL değerindeki Google Gemini 1.5 Pro’yu bu taktikle ücretsiz kullabilirsiniz!

Google Gemini, en popüler yapay zeka tabanlı sohbet botlarından biri olarak biliniyor. Akıllı telefonlarda ve diğer cihazlarda sıkça karşılaşılan bu...

Spread the love <3
Nis
23
2024
0
3 Knowledge Domains For The 21st-Century Student

3 Knowledge Domains For The 21st-Century Student

by TeachThought Staff Thinking in the 21st century is just different. That doesn’t mean we’re all suddenly omnipotent cyborgs, nor...

Spread the love <3
Nis
11
2024
0
Almanlar mı Türkler mi? FNSS’ten “ayranlı” gönderme!

Almanlar mı Türkler mi? FNSS’ten “ayranlı” gönderme!

Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayi projeleri hız kesmeden devam ediyor. Ürettiği zırhlı araçlar ile ön plana çıkan FNSS, geçtiğimiz...

Spread the love <3
May
17
2024
0
Three football players arrested for alleged illegal betting

Three football players arrested for alleged illegal betting

Three players for an Australian football club have been arrested for allegedly manipulating the number of yellow cards they received...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?