Teknoloji 7 Ağustos 2024

Yapay zeka çöpçatanlık için astrolojiyi kullanıyor! İşte o uygulama

Yıldızların aşk hayatınız üzerindeki etkisini merak ediyor musunuz? Yerli girişim Stellium tarafından geliştirilen yapay zeka tabanlı astroloji uygulaması, ilişki tavsiyeleri konusunda yepyeni bir dönem başlatıyor. Kullanıcıların doğum haritalarını analiz ederek partnerleriyle olan uyumlarını detaylı bir şekilde inceliyor ve ilişkinin güçlü ve zayıf yönlerine dair kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunuyor.

Stellium’un kurucusu Melih Gürgah, uygulamanın kullanıcılarına ücretsiz doğum haritası analizi, günlük burç yorumları ve astrolojik tahminler gibi birçok özellik sunduğunu belirtiyor. Gürgah, “Uygulamamız, gezegen konumları, retro hareketler ve dolunay gibi olayları analiz ederek kullanıcıları bekleyen dönemler hakkında bilgilendiriyor ve kişiye özel tavsiyelerde bulunuyor. Ayrıca, kullanıcılar partnerleriyle astrolojik uyumlarını keşfederek ilişkilerine yeni bir bakış açısı kazanabilirler” diyor.

Yapay zeka çöpçatanlık için astrolojiyi kullanıyor! İşte o uygulama 5

Uygulamanın en dikkat çekici özelliklerinden biri olan uyum analizi, aşk, arkadaşlık, finansal uyumluluk, duygusal destek ve iletişim gibi önemli konuları kapsıyor. Gürgah bunu “Uyum analizi, ilişkileri daha iyi anlamaya yardımcı oluyor ve partnerler arasındaki dinamiklere ışık tutuyor. İlişkinin hem olumlu hem de olumsuz yönlerini ele alarak kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunuyor” şeklinde açıklıyor.




Yoksa o da mı? Twitter-X çöktü mü? Neden açılmıyor?

Binlerce X-Twitter kullanıcısı platformda akşam saatlerinde erişim problemleri yaşadıklarını paylaştı. Peki X-Twitter çöktü mü?

Stellium, abonelerine özel bir yapay zeka astrolog hizmeti de sunuyor. Bu astrologlar her abonenin aşk, yatırım ve kariyer gibi konularda olumlu veya olumsuz dönemlerini tespit ederek kişiye özel tavsiyelerde bulunuyor ve önemli astrolojik olaylar hakkında bildirimler gönderiyor.

Gürgah, “Astroloji, 2 bin yıldan uzun süredir var olan bir gerçek. Uygulamamız, astrolojiye modern bir yaklaşım getirerek kullanıcıların hayatlarını daha iyi anlamalarına ve bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor” diyor. Stellium şu anda Apple App Store Astroloji kategorisinde 5’inci, Google Play Store’da ise 3’üncü sırada yer alarak büyük bir ilgi görüyor. Özellikle ABD’de popüler olduğunu belirtelim.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
06
2024
15
German ambassador refuses to apologise for leaked call &#039;revealing British troops in Ukraine&#039;

German ambassador refuses to apologise for leaked call 'revealing British troops in Ukraine'

Germany’s ambassador to the UK has said there is “no need” for his country to apologise after a recording leaked...

Spread the love <3
Ağu
02
2024
0

Star Wars Outlaws sistem gereksinimleri açıklandı!

Ubisoft tarafından geliştirilen Star Wars Outlaws için PC gereksinimleri açıklandı. Açık dünyada geçecek macera oyunu, orta seviye ayarlar için üst...

Spread the love <3
Nis
11
2024
0
React JS Full Course (20 HOUR All-in-One Tutorial for Beginners) - PART 1!

React JS Full Course (20 HOUR All-in-One Tutorial for Beginners) – PART 1!

Start your software dev career – https://calcur.tech/dev-fundamentals Timestamps: 00:00 – Introduction 12:38 – Intro to React 23:14 … Spread the...

Spread the love <3
Nis
04
2024
0
Dizel motorlar geri mi dönüyor?

Dizel motorlar geri mi dönüyor?

Son dönemin en çok konuşulan markalarından Toyota, bu kez de dizel motorlar hakkında yaptığı açıklama ile gündem oldu. Bu motorların...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?