Teknoloji 7 Ağustos 2024

Piyasanın en ucuzu: Dev ekranlı Lava Yuva Star tanıtıldı!

Lava bugün Hindistan’da uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Lava Yuva Star’ı piyasaya sürdü. Tanıtım esnasında “Bu fiyata telefon olur mu?” sorunu akıllarda oluşturan Lava, Yuva Star’ın tasarımı ve özellikleriyle beğenileri de topladı. İşte karşınızda tüm detayları ile Yuva Star.

Bütçe dostu modelleri ile ünlenen Lava, bugün Hindistan’da yeni akıllı telefonu Yuva Star’ı tanıttı. Kamera tasarımı ile Xiaomi’yi andıran Yuva Star, özellik tarafında biraz altta kalsa da, fiyatıyla bu durumu da telafi ediyor. 6,75 inç büyüklüğünde son derece büyük bir ekrana sahip olan Yuva Star, bu IPS LCD ekranda 60Hz yenileme hızı sunuyor. Ön tarafta 5 Megapiksellik bir selfie kamerası taşıyan cihaz, arka tarafta ana kamera olarak 13 Megapiksellik bir lens kullanıyor. Bunun hemen altında AI sensör bulunurken, Led Flaş kameraların sağ tarafında kalıyor.

Piyasanın en ucuzu: Dev ekranlı Lava Yuva Star tanıtıldı! 5

Gücünü PowerVR GE8322 GPU ile birlikte çalışan UNISOC 9863A yonga setinden alan Yuva Star, 4GB RAM bellek ile işlemcisini destekliyor. Depolama tarafında 64GB olarak tek seçenek sunan cihaz, microSD kart desteği ile depolama alanını genişletebiliyor. Kasanın içerisinde 5000 mAh’lik bir pil taşıyan Yuva Star, 10W şarj desteği ile biraz uzun da olsa tam şarja ulaşıyor.




Huawei MatePad Pro tanıtıldı! Bu fiyata tablet olur mu?

Huawei bugün yeni tablet modeli MatePad Pro’yu piyasaya sürdü. İşte karşınızda özellikleri ve fiyatı ile Huawei MatePad Pro.

Tüm bunlara ek olarak yüz kilidi ve parmak izi sensörü gibi özellikleri de beraberinde getiren Yuva Star, Android 14 işletim sistemi ile çalışıyor. Şu anda 77 Dolar fiyat etiketi ile pazara sürülen Yuva Star, piyasanın en ucuz telefonu gibi gözüküyor. Sizler Yuva Star’ın fiyatını ve özelliklerini nasıl buldunuz? Gelin yorumlarda buluşalım.

Özellikler Lava Yuva Star
Ekran 6.75 inç IPS LCD, 60Hz yenileme hızı
Ön Kamera 5MP selfie kamerası
Arka Kamera 13MP ana kamera, AI sensör, LED flaş
İşlemci UNISOC 9863A yonga seti, PowerVR GE8322 GPU
RAM Bellek 4GB RAM
Depolama 64GB, microSD kart ile genişletilebilir
Batarya 5000 mAh
Şarj 10W şarj desteği
İşletim Sistemi Android 14
Ek Özellikler Yüz kilidi, parmak izi sensörü
Fiyat 77 Dolar

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
29
2024
0
SBF’s prison sentence marks the end of the crypto grift era — so what’s next?

SBF’s prison sentence marks the end of the crypto grift era — so what’s next?

On Thursday, a federal judge sentenced former FTX CEO Sam Bankman-Fried to 25 years in prison after he was found...

Spread the love <3
Eyl
19
2024
0

Çinli casuslar, 4 ay boyunca bu şirketin ağında fink attı!

Çin devlet destekli siber casuslar, dünya çapında faaliyet gösteren bir mühendislik firmasının ağına sızarak, şirketin IBM AIX sunucusundaki yönetici portalına...

Spread the love <3
May
08
2024
0
HTML for Beginners – HTML Basics With Code Examples

HTML for Beginners – HTML Basics With Code Examples

Welcome to the exciting world of web development! In this beginner’s guide, you will learn the fundamentals of HTML, the...

Spread the love <3
May
28
2024
0

ChatGPT ile yatırım yapılır mı? İşte sonuç

Yapay zeka hayatın her alanına girdikçe finans sektörünü de yakından etkilemeye başladı. Başta kripto para yatırımcıları olmak üzere birçok alandan...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?