Teknoloji 12 Ağustos 2024

Netflix’in One Piece animesinden ilk görüntüler geldi!

Kısa süre önce düzenlenen One Piece Day ’24 etkinliğinde yenilenen animenin ilk görüntüleri paylaşıldı. Netflix ve WIT Studio tarafından hazırlanan One Piece remake animesi, sosyal medyada büyük ilgi toplamayı başardı. Peki anime ne zaman yayınlanacak?

One Piece remake projesine yönetmen olarak Attack on Titan’daki çalışmalarıyla tanınan Masashi Koizuka liderlik ediyor. Jujutsu Kaisen’den Hideaki Abe ise yardımcı yönetmen olarak görev yapacak. Haikyu!! animesinin yazarı Taku Kishimoto ise senaryo tarafında olacak.

Netflix’in One Piece animesinden ilk görüntüler geldi! 7

Önemli ekip üyeleri arasında ayrıca karakter tasarımcısı ve Spy x Family ile ünlenen baş animasyon yönetmeni Kyoji Asano bulunuyor. Baş animasyon yönetmeni olarak Takatoshi Honda ve aksiyon animatörü Ken Imaizumi ve Shuhei Fukuda da dizide yer alacak.




AMD uyardı! Dev açığa karşı bu güncellemeyi kurun

AMD, Sinkhole güvenlik açığına karşı işlemcilerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda birçok işlemciye güncelleme verildi.

Aslında 1999’dan bu yana Japonya’da haftalık olarak One Piece animesinin yayınlandığını hatırlatmak gerekiyor. Toei Animation tarafından hazırlanan bu seri, Netflix’le birlikte hem görsel hem de anlatımda yükseltme alacak.

Yenilenen One Piece animesi, Eiichiro Oda tarafından yazılan manganın WIT Studio tarafından ilk kez uyarlanması olacak. Dizi, 16:9 boyutundaki görselleri ve animasyon kalitesiyle hikayeyi yeni izleyicilere tanıtmayı hedefliyor.

Netflix’in One Piece animesinden ilk görüntüler geldi! 8

Yeniden yapımın East Blue Saga’yı kapsayacağı ve ardından diğer bölümlere geçeceği belirtildi. Ayrıca tüm dünyada yalnızca Netflix’te yayınlanacak. Yayın devinin açıklamasına göre izleyiciler, WIT Studio’nun üst düzey prodüksiyon kalitesi sayesinde “One Piece’i daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyecek”.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
06
2024
0
Apple harekete geçti: Katlanabilir iPhone ve MacBook için tarih verildi!

Apple harekete geçti: Katlanabilir iPhone ve MacBook için tarih verildi!

Apple sonunda beklenen hamleyi yaptı. Katlanabilir telefon pazarına geç de olsa girdiğini belgelerle ortaya döken şirket, çok yakında katlanabilir hibrit...

Spread the love <3
Mar
19
2024
0
Samsung Galaxy Z Fold 6 fiyatı için akılalmaz iddia!

Samsung Galaxy Z Fold 6 fiyatı için akılalmaz iddia!

Samsung, geçtiğimiz temmuz ayında Flip ile birlikte Galaxy Z Fold 5 modelini tanıttı. Bizim de inceleme videosunu çektiğimiz bu katlanabilir...

Spread the love <3
Haz
04
2024
0

Bu fiyata 120X zoom! realme 12 Pro+ 5G inceleme

realme 12 serisinin en güçlü modeli realme 12 Pro Plus neler sunuyor? Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2’den gücünü alan cihaz, kamera...

Spread the love <3
May
28
2024
0

Aileler için rakipsiz! Philips 3000 Series airfryer inceleme

Eğer daha önce airfryer kullanmadıysanız bugün sizlerle mutfağınızda devrim yaratacak, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ve aynı zamanda sağlıklı ve lezzetli...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?