Teknoloji 14 Ağustos 2024

Tesla sahiplerine özel restoran: Tesla Diner!

Tesla sahiplerini mutlu edecek bir haberimiz var sırada. Eski Amerikan filmlerinden fırlamış gibi gözüken Tesla Diner restoranlara gitmek için az kaldı diyebiliriz. Peki bu restoranlar sadece Tesla sahiplerine mi özel olacak? Elon Musk neyin peşinde? İşte detaylar…

Elon Musk, 2023 yılında Twitter’ı satın aldı. Devamında ise Twitter’ın mavi kuşunu maziye gömdü ve platformun adıyla logosunu X olarak değiştirdi. Kullanıcılar hala kendi aralarında “Burası Twitter ve öyle olmaya devam edecek” dese de artık platformun adı X.

Tesla sahiplerine özel restoran: Tesla Diner! 9

Tabi isim ve politika değişikliği beraberinde kullanıcı kayıplarını da getirdi. Bir de Threads gibi Twitter alternatifi uygulamalar var. Rakip platformlar istenilen oranda büyümediler ancak az da olsa kullanıcı kaybı yarattılar. Kötü bir dönemden geçişin ardından Musk “Buraları tekrardan yeşerteceğiz inanın çocuklar!” minvalinde paylaşımlarda bulundu.




Klima kullanmaya son: Nissan klima etkili boya geliştirdi!

Nissan sayesinde klima kullanma devri bitiyor. Artık araçlarımı soğutacak özel boyalar kullanılacak. İşte detaylar…

Tüm bu olayların hemen arkasından ise Tesla Diner fikri ortaya atıldı. Tesla markasının “yaşam tarzı” olarak nitelendirdiği pek çok ürünü var. Kupalar, tişörtler, şortlar ve hatta alev silahları. Tabi bunların yanına ek olarak bir de aynı otomobili kullanan kullanıcıların bir araya geleceği Tesla Diner restoranlarından bahsedildi.

Eski okurlarımız hatırlayacaktır bu iddialar ilk olarak ortaya atıldığında haberini sizlerle paylaşmıştık. Ancak arkasından ciddi bir adım gelmemişti. Ancak 1950’ler modasını yansıtan restoran için ilk gerçek adım atıldı. Konuyla ilgili olarak Tesla LinkedIn hesabından deneyim uzmanı gibi pozisyonlar için ilanlar açıldı.

Tesla sahiplerine özel restoran: Tesla Diner! 10

İş tanımı olarak tasarım stüdyosu, ürün, kullanıcı arayüzü, uygulama, tedarik ve liderlik dahil olmak üzere çeşitli Tesla ekipleriyle ve ayrıca yeni menüler sunmaktan markanın ürünlerini satmaya kadar her şeyi ele alan bir yazı paylaşıldı. İlk dükkanın konumuyla ilgili bir bilgi ise verilmedi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olabilir, ShiftDelete.Net sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Tesla sahiplerine özel restoran: Tesla Diner! 11

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
13
2024
13
Two dead and more than 20 injured in gas explosion at fried chicken shop

Two dead and more than 20 injured in gas explosion at fried chicken shop

At least two people have died and 26 injured after a suspected gas explosion at a fried chicken shop in...

Spread the love <3
Tem
29
2024
0

Apple Intelligence, iOS 18 ile gelmeyecek! İşte yeni tarih

Apple, geçtiğimiz aylarda Apple Intelligence’ı duyurarak iOS ve iPadOS’a yapay zeka özelliklerini getireceğini açıkladı. Ancak yeni özelliklerin iOS 18 dağıtımına...

Spread the love <3
Nis
24
2024
0
Hindistan’ın ucuz telefon markası Lava, ilk akıllı saatini tanıttı!

Hindistan’ın ucuz telefon markası Lava, ilk akıllı saatini tanıttı!

Hindistan menşeli teknoloji şirketi Lava, ilk akıllı saatleri Prowatch VN ve Prowatch ZN’yi tanıttı. Yeni ürünler, Apple Watch ve Samsung...

Spread the love <3
May
15
2024
0
Hyundai yıllar sonra Volkswagen’i solladı!

Hyundai yıllar sonra Volkswagen’i solladı!

Hyundai Motor Group geçtiğimiz günlerde yılın ilk çeyreğine ilişkin gelir raporunu paylaştı. Buna göre şirket, Volkswagen Group’u geride bırakarak dünyanın...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?