Teknoloji 17 Ağustos 2024

Call of Duty oyun indirmelerde yeni teknolojiye geçti! Arayüz değişti

Call of Duty severler için yenilikler gelmeye devam ediyor ve serinin hem oyunun indirme boyutlarını azaltıyor hem de yeni bir arayüz sunuyor. Yapılan değişiklikler, özellikle Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare 3 oyuncularını yakından ilgilendiriyor. Ayrıca, yakında çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 6 da bu yeniliklerden nasibini alacak. İşte detaylar…

Call of Duty‘nin beşinci sezonuyla birlikte gelecek olan büyük bir güncelleme, oyunun dosya yapısında köklü değişiklikler yaparak, Warzone ve Modern Warfare 3’ü ayrı ayrı indirilebilir hale getirecek. Ancak asıl heyecan verici olan, yeni doku akış (texture streaming) teknolojisi. Bu teknoloji, oyunun dosya indirme boyutlarını önemli ölçüde azaltıyor.

Yeni sistem, internet üzerinden doku akışı yaparak oyunun depolama alanında daha az yer kaplamasını sağlayacak. Kullanıcılar, iki farklı mod arasında seçim yapabilecekler: Optimized ve Minimum. Optimized modu, daha yüksek görsel kalite sunarken daha fazla internet bant genişliği kullanıyor.




NVIDIA’dan dev oyuna tam kapsamlı sürücü desteği!

NVIDIA tarafından yayınlanacak olan yeni sürücü Black Myth: Wukong oyununda ışın izleme ve DLSS 3 teknolojileriyle gelecek.

Minimum modu ise daha düşük grafik kalitesiyle birlikte internet kullanımını azaltıyor. Bu seçenekler, özellikle internet bağlantısı sınırlı olan oyuncular için büyük bir avantaj. Call of Duty: Black Ops 6’nın tam sürümü için ise tam 310 GB‘lık bir dosya indirme boyutu belirtiliyor.

Ancak korkmaya gerek yok. Geliştiriciler bu boyutun, oyunun indirme boyutu veya depolama alanında kaplayacağı gerçek alanla örtüşmediğini belirtiyor. Yani, aslında oyun bu kadar büyük bir yer kaplamayacak. Peki, siz bu yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce oyunun bu güncelleme ve indirme konusundaki adımları işe yarar mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Call of Duty oyun indirmelerde yeni teknolojiye geçti! Arayüz değişti 5


source

Spread the love <3

You may also like...

Şub
29
2024
15
When Putin accuses the West of certain behaviours, it is often because he is doing just that himself

When Putin accuses the West of certain behaviours, it is often because he is doing just that himself

In 2018, when Vladimir Putin announced a raft of new hypersonic nuclear missile systems, complete with video graphics of intercontinental...

Spread the love <3
Mar
22
2024
0
UK anti-hunting bill is revival of &#039;colonial conquest&#039;, Botswana president claims

UK anti-hunting bill is revival of 'colonial conquest', Botswana president claims

The president of Botswana has told Sky News an anti-hunting bill proposed by UK MPs is not only “condescending” but...

Spread the love <3
Nis
18
2024
0
Inversion Space will test its space-based delivery tech in October

Inversion Space will test its space-based delivery tech in October

Inversion Space is aptly named. The three-year-old startup’s primary concern is not getting things to space, but bringing them back...

Spread the love <3
Mar
30
2024
0
Microsoft Copilot mecliste yasaklandı! İşte nedeni

Microsoft Copilot mecliste yasaklandı! İşte nedeni

ABD meclisi, resmi cihazlarında Microsoft’un Copilot yapay zeka asistanını kullanımını yasaklandı. Temsilciler Meclisi Baş Yönetim Memuru Catherine Szpindor tarafından yayınlanan...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?