Teknoloji 19 Ağustos 2024

Bir oyuncu, Steam’de ‘level kasmak’ için 500 bin dolar harcadı!

Dünyanın en çok kullanılan ve sevilen oyun istemcisi Steam, bu günlerde oldukça ilginç bir haberle daha gündeme geldi. Buna göre bir oyuncu, daha çabuk level atlayabilmek için adeta bir servet değerinde ödeme yaptı. İşte habere dair detaylar…

Steam kullanıcısı, 5960. seviyeye çıktı!

Steam platformunda bir kullanıcı, hesap seviyesi rekorunu kırdı. İnanılmaz bir şekilde 5960. seviyeye ulaşan bu kullanıcı, bu seviyeye ulaşabilmek için 500 bin doların üzerinde bir harcama yaptı. Steam’de hesap seviyeleri normalde oyun oynayarak ve rozetler açarak kazanılıyor. Ancak kullanıcılar, bu süreci hızlandırmak için platformun pazarından rozet satın almak gibi bir yöntem de kullanabiliyor.

Bir oyuncu, Steam’de ‘level kasmak’ için 500 bin dolar harcadı! 7

Yüksek hesap seviyesinin pratikte kullanıcılar için herhangi bir faydası olmasa da, bazı zengin kullanıcılar üstünlük göstergesi olarak hesaplarını yükseltmek için binlerce dolar harcamaya başladı. Uzun süre boyunca rekor, 2023 yılında yasaklanan CS skin koleksiyoncusu ST4CK’e aitti. Ancak Stasik adlı yeni bir rakip, onu neredeyse 1000 seviye geride bırakarak rekoru tek başına ele geçirdi.

Stasik’in hesabında, bazıları on binlerce dolar değerinde olan çok sayıda üst düzey Counter-Strike 2 skinleri bulunuyor.




2350 TL değerindeki oyun, Steam’de kısa süreliğine denemesi ücretsiz oldu!

Steam, kısa süreli oyun deneme fırsatlarında devam ediyor. NFS serisinin en yeni halkası Unbound, 3 gün boyunca ücretsiz oynanabilir.

Durumu ilk kez kamuoyuna duyuran yayıncı ohnePixel, Stasik’in hesabını incelediğinde sadece pahalı skinler değil, aynı zamanda ırkçı hakaretler içeren çıkartmalar da keşfetti. Eğer Steam bu durumu ciddiye alıp inceleme başlatırsa, harcadığı 500 bin dolara rağmen oyuncunun platformdan banlanması gündeme gelebilir.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sırf seviye atlamak için Steam’e para harcar mısınız? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir oyuncu, Steam’de ‘level kasmak’ için 500 bin dolar harcadı! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

May
21
2024
0
Intel, yapay zekalı Lunar Lake için tarih verdi! İşte özellikleri

Intel, yapay zekalı Lunar Lake için tarih verdi! İşte özellikleri

Microsoft tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilk Qualcomm Snapdragon X işlemcili bilgisayarlar tanıtıldı. Microsoft’tan Samsung’a kadar birçok üretici dizüstü bilgisayarlarında Snapdragon...

Spread the love <3
Nis
27
2024
0
215: Seventeen Tweaks That Make a Big Difference in Group Work

215: Seventeen Tweaks That Make a Big Difference in Group Work

Cooperative learning can be a powerful learning strategy, but only if it works well. In this episode Connie Hamilton, author...

Spread the love <3
Tem
26
2024
0

Her ay 720 TL ödemek istemeyenler için Google One Lite geliyor!

Google’ın popüler bulut depolama hizmeti Google One, yakında daha uygun fiyatlı bir seçenekle kullanıcıların karşısına çıkabilir: Android kullanıcıları için geliştirilen...

Spread the love <3
Nis
24
2024
0
167: How to Co-Construct Success Criteria with Students

167: How to Co-Construct Success Criteria with Students

When we include students in the process of defining quality work, they are more likely to rise to those standards....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?