Teknoloji 19 Ağustos 2024

Activision, yeni oyunu oynayın diye Modern Warfare’in sevilen modunu kaldırdı!

Activision, popüler Modern Warfare modunu kapatarak oyuncular arasında büyük bir tartışma yarattı. H2M adındaki bu mod, Modern Warfare Remastered’a yeni haritalar ve silahlar ekleyerek, oyunculara nostaljik bir deneyim sunuyordu. Anca, modun popülaritesi o kadar hızlı arttı ki, Activision bu projeyi durdurmaya karar verdi.

H2M modu, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin (2009) klasik içeriklerini yeniden oyunculara sunmak için hazırlanmıştı. Bu mod sayesinde eski haritalar ve silahlar, Modern Warfare Remastered’a entegre edilecekti. Ancak, Activision’ın hukuki müdahalesiyle bu proje yayınlanmadan durduruldu. H2M modunu geliştiren ekipten Watchful Wolf, Activision’ın gönderdiği durdurma ve vazgeçme mektubunu aldıktan sonra tüm sunucuları kapatmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Activision’ın bu hamlesinin ardındaki ana sebep, Black Ops 6’nın çıkış tarihiyle modun yayınlanma tarihinin çakışması olarak açıklandı. Watchful Wolf, Activision’ın modun Black Ops 6’nın satışlarını olumsuz etkileyebileceği endişesi taşıdığını söyledi. H2M modunun hızla artan popülaritesi, şirketi bu kararı almaya zorlamış gibi görünüyor.

Watchful Wolf, modun iptal edilmesinin ardından Call of Duty için mod yapmayı bırakacağını belirtti. Bunun yerine ekip kendi oyunlarını geliştirmeye odaklanmayı planlıyor. H2M ve daha önce kapatılan SM2 mod ekipleri bir araya gelerek ortak bir proje üzerinde çalışmayı düşünüyor. Ancak bu konuda net bir açıklama yapılmadı. Şu an için gelecekte neler olacağı belirsizliğini koruyor.




Mickey Mouse ile özel dedektiflik yapıyoruz: Mouse: P.I. For Hire oynanış fragmanı yayınlandı!

Mouse: P.I. For Hire, siyah-beyaz eski çizgi film tarzı görselleri ve ilginç oynanışıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Activision’ın Modern Warfare modunu kaldırması, oyuncular arasında hayal kırıklığına neden oldu. Peki sizce bu hamle, Black Ops 6’nın satışlarını artırabilecek mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Activision, yeni oyunu oynayın diye Modern Warfare’in sevilen modunu kaldırdı! 5


source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
30
2024
0
The AI world needs more data transparency and web3 startup Space and Time says it can help

The AI world needs more data transparency and web3 startup Space and Time says it can help

As AI proliferates and things on the internet are easier to manipulate, there’s a need more than ever to make...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
About IELTS

About IELTS

IELTS assesses the range of English language skills that students usually need when studying, working or training in an English-speaking...

Spread the love <3
May
22
2024
0
How to Style React Components

How to Style React Components

You can only make your React app visually appealing to users with styling. That makes styling a fundamental aspect of...

Spread the love <3
May
22
2024
0
Spotify’s ‘Listening Party’ feature falls short of expectations

Spotify’s ‘Listening Party’ feature falls short of expectations

It’s been three years since Spotify acquired live audio startup Betty Labs, and yet the music streaming service isn’t leveraging...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?