Teknoloji 20 Ağustos 2024

WhatsApp gelen kutunuzu düzenlemeye yardımcı olacak iki özellik geliştiriyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullanıcılarının gelen kutularını düzenlemelerine yardımcı olacak iki yeni özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellikler, gereksiz bildirimleri en aza indirmeyi ve spam mesajları otomatik olarak engellemeyi amaçlıyor.

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini daha kolay yönetmeleri için yeni bir beğeni reaksiyonu özelliği geliştiriyor. Bu özellikle, durum beğenileri artık kullanıcıların ana gelen kutusuna kalp emojisi olarak düşmek yerine izleyici listesinde görünecek.

WhatsApp gelen kutunuzu düzenlemeye yardımcı olacak iki özellik geliştiriyor 7

Durum güncellemelerine gelen bu beğeniler, kullanıcılar için zaman alıcı olmayan ve öncelik gerektirmeyen bildirimler olarak değerlendiriliyor. Ayrıca kullanıcılar bu reaksiyon bildirimlerini tamamen kapatma seçeneğine de sahip olacaklar.

İkinci olarak, WhatsApp spam mesajları otomatik olarak engelleme özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik, belirli bir hacme ulaşan spam mesajları otomatik olarak engelleyerek kullanıcıların gelen kutusunu temiz tutmayı hedefliyor. Henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik, kamuya açık beta testlerine sunulmadı.




WhatsApp durum güncellemeleri için beğeni özelliği test aşamasında!

Whatsapp durum güncellemeleri için beğeni reaksiyonları geliyor. Yeni gizlilik özellikleri de yolda. İşte detaylar!

Bu yeni özellikler henüz beta sürümde veya geliştirme aşamasında olduklarından, tüm kullanıcılara sunulmaları biraz zaman alabilir. İlk özellik bazı Android kullanıcılarına WhatsApp’ın 2.24.17.21 beta sürümü ile sunulmaya başlandı. Ancak, her iki özelliğin de tamamen yayınlanması aylar sürebilir.

WhatsApp, spam mesajları engelleme ve durum güncellemeleriyle ilgili yeni özellikleri sayesinde kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Peki, siz bu yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

WhatsApp gelen kutunuzu düzenlemeye yardımcı olacak iki özellik geliştiriyor 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
24
2024
0
100 milyondan fazla indirilen uygulamaya Google engeli!

100 milyondan fazla indirilen uygulamaya Google engeli!

Windows ve Android gibi işletim sistemlerine popüler olarak tercih edilen üçüncü taraf video oynatıcısı VLC Player, son aylarda beklenmedik bir...

Spread the love <3
May
29
2024
0

Linear Algebra Crash Course – Mathematics for Machine Learning and Generative AI

Linear algebra is a useful skill for professionals in data science, machine learning, and AI. We just posted a course...

Spread the love <3
Nis
09
2024
0
LG, akıllı telefon işine son darbeyi indirdi!

LG, akıllı telefon işine son darbeyi indirdi!

LG birkaç yıl önce akıllı telefon endüstrisindeki faaliyetlerini sonlandırdı. Ancak şirket, mobil alandaki patentlerinden gelir elde etmenin yollarını arıyor. Bu...

Spread the love <3
May
07
2024
0
Breaking Bad’in Gus Fring’i, Marvel evrenine katılıyor!

Breaking Bad’in Gus Fring’i, Marvel evrenine katılıyor!

Breaking Bad’deki Gus Fring rolüyle tanınan Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne katıldığını resmen açıkladı. Gelin oyuncunun açıklamalarına ve hangi filmde...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?