Teknoloji 20 Ağustos 2024

Apple Podcasts için beklenen güncelleme!

Apple Podcasts artık herhangi bir cihazda ve herhangi bir web tarayıcısı üzerinden dinlenebiliyor. Kullanıcılar, web tabanlı Apple Podcasts deneyimiyle milyonlarca podcast’e göz atabilir, favori programlarına abone olabilir ve daha fazlasını yapabilirler.

Apple Kimliği ile oturum açan dinleyiciler, Kütüphane, Sıradaki ve aboneliklerine erişebilirler. Ayrıca, uygulamada olduğu gibi kişiselleştirilmiş öneriler ve yeni bölüm bildirimleri alır, programları takip edebilir ve çalma ilerlemesini kaydedebilirler.

Apple Podcasts için beklenen güncelleme! 5

Oturum açmamış kullanıcılar ise milyonlarca ücretsiz podcast’i dinleyebilir, En İyi Listeler’e göz atabilir ve çeşitli kategorilerdeki programları vurgulayan editoryal koleksiyonlara göz atabilirler.




iOS 18 ile Apple Mail baştan aşağı yenileniyor! İşte 7 yeni özellik

iOS 18 ile Apple Mail uygulaması resmen akıllanıyor. Yeni özellikler Mail uygulamasını kullanmayı eziyet olmaktan çıkartacak.

Apple Podcasts’in web üzerindeki duyarlı tasarımı sayesinde programınız dinleyicilerinizin nerede dinlediğine bakılmaksızın (macOS, iOS, iPadOS veya herhangi bir web tarayıcısı) aynı şekilde görünecek ve çalışacak.

Bu da podcast’inizin resminin, düzeninin ve özelliklerinin tüm cihazlarda aynı olması, dinleyicileriniz için kesintisiz ve tanıdık bir deneyim sağlaması anlamına geliyor. Ayrıca, artık herkes, her yerde, herhangi bir cihazda dinleyebildiğinden, programlarınızı ve bölümlerinizi Apple Podcasts’te paylaşmak her zamankinden daha kolay.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
31
2024
0
2000’de piyasaya sürülen PlayStation 2’nin toplam satış sayısı açıklandı!

2000’de piyasaya sürülen PlayStation 2’nin toplam satış sayısı açıklandı!

Ekim 2000’de piyasaya sürülen PlayStation 2, oyun dünyasının efsane konsollarından birisi olarak biliniyor. Binlerce oyundan oluşan geniş kütüphanesi ile oyunculara...

Spread the love <3
Şub
29
2024
15
Inside Ecuador&#039;s struggle to bring down the cartels

Inside Ecuador's struggle to bring down the cartels

Ecuador is by no means the first Latin American country to try to take on the cartels and gangs that...

Spread the love <3
May
06
2024
0
Tesla’nın insansı robotu fabrikada çalışmaya başladı!

Tesla’nın insansı robotu fabrikada çalışmaya başladı!

Tesla, bundan bir kaç yıl önce düzenlediği yapay zeka gününde humanoid yani insansı robotu Optimus’u tanıttı. Tesla Optimus o günden...

Spread the love <3
Nis
20
2024
0
Post News, the a16z-funded Twitter alternative, is shutting down

Post News, the a16z-funded Twitter alternative, is shutting down

Post News, a microblogging site that emerged in the days after Elon Musk’s Twitter acquisition, is shutting down just a...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?