Teknoloji 23 Ağustos 2024

Harry Potter hayranları buraya! Yeni oyundan fragman geldi

Hogwart Legacy ile birlikte oyun dünyasında büyük ses getiren Harry Potter evreni, yeni bir yapımla genişlemeye hazırlanıyor. Warner Bros. Games, Harry Potter: Quidditch Champions için yeni fragmanı yayınladı.

İsminden de anlayacağınız üzere oyun, Harry Potter dünyasının popüler büyücülük sporu olan Quidditch’i ele alıyor. Hogwart Legacy’de bu spora yer vermeyen Warner Bros. Games; yeni oyunla birlikte bu ihtiyacı gidermiş olacak.

Shiftdelete.net

Quidditch Champions ayrıca Harry Potter, Ron ve Ginny Weasley ve Draco Malfoy gibi ikonik Potter karakterlerine de yer veriyor. Oyuncular Arayıcı, Kovalayıcı, Kaleci veya Vurucu pozisyonlarından birini seçecek ve istediği bölgede oynayabilecek.




Instagram, MSN günlerini hatırlatacak bir özellik alıyor!

Instagram, profile şarkı ekleme özelliğini duyurdu. Bu yenilik sayesinde profil hesabınıza bir şarkı sabitleyebileceksiniz.

Oyun içerisinde kariyer modu, rekabetçi çok oyunculu maçlar ve online co-op seçeneği sunulacak. Maçlar ayrıca Burrow ve Quidditch Dünya Kupası gibi kitap ve filmlerdeki önemli Hogwarts bölgelerinde gerçekleşecek.

Warner Bros. Games ve Harry Potter Fan Club hesaplarını eşleştiren kullanıcılara özel ödüller verileceği belirtildi. Yapımcı ayrıca Hogwarts Legacy’ye sahip olanlara Quidditch Champions ile bonus içerik sağlayacağının garantisini verdi.

Harry Potter hayranları buraya! Yeni oyundan fragman geldi 9

Quidditch Champions Eylül ayında PC ve konsollar için dijital olarak sunulacak. Kasım ayında ise PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için fiziksel sürümler çıkış yapacak.

Peki siz bu konuyla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşın.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
08
2024
0
Snapdragon 8s Gen 3 işlemcili tablet! vivo Pad 3 geliyor

Snapdragon 8s Gen 3 işlemcili tablet! vivo Pad 3 geliyor

vivo’nun yeni tableti vivo Pad 3 bugün ortaya çıktı. Dünyanın ilk Dimensity 9300’lü tableti Pad 3 Pro’yu geçtiğimiz ay tanıtan...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
Tomorrow, TechCrunch Early Stage 2024 takes over Boston

Tomorrow, TechCrunch Early Stage 2024 takes over Boston

Tomorrow is the day we’ve all been waiting for! TechCrunch Early Stage 2024 kicks off in Boston, and we can’t...

Spread the love <3
Mar
28
2024
0
Students switch to AI to learn languages - BBC.com

Students switch to AI to learn languages – BBC.com

source Spread the love <3

Spread the love <3
Tem
20
2024
0

Call of Duty: Modern Warfare III, sezon 5 başlıyor!

Activision, birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Modern Warfare III için bir sonraki büyük içerik güncellemesi hakkında detayları açıkladı....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?