Teknoloji 31 Ağustos 2024

Mubi’den 3 ay ücretsiz deneme fırsatı!

Dünya sinemasının ödüllü ve kült filmlerine ev sahipliği yapan Mubi, yeni üyelere özel 3 aylık ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Yeni hesap oluşturan herkes, platformun film arşivine 3 ay boyunca ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Mubi, 7 günlük ücretsiz deneme fırsatı özel bir kampanya kapsamında 3 aya çıkardı. Buna göre deneme süresi boyunca her gün yeni filmler keşfedebilir ve özel yapımlara ulaşabilirsiniz. Bu süre içerisinde platformu tamamen ücretsiz deneyebilirsiniz.

Mubi’den 3 ay ücretsiz deneme fırsatı! 7

Netflix ve Disney+ benzeri bir platform olan Mubi, dünya sinemasının ödüllü ve kült filmlerine odaklanan bir platform. Üst düzey film seçkisiyle öne çıkan Mubi’de özel koleksiyonlarına, yönetmenlerle yapılan söyleşilere ve sinema dünyasına dair özel içeriklere ulaşabilirsiniz.




Huawei Mate 70 Pro tasarımı sızdırıldı! İşte modelin bilinen özellikleri

Huawei Mate 70 Pro ilgili ortaya çıkan son detaylar, cihazın tasarımı ve özellikleri hakkında bilgiler veriyor.

3 aylık deneme süresi sonunda üyeliğiniz otomatik olarak yenileneceğini belirtelim. Ancak devam etmek istemezseniz, deneme süresi bitmeden üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. 3 aylık ücretsiz üyelik için bu bağlantıyı kullanmanız gerekiyor.

Bazı kullanıcılar kayıt olurken “unfortunately you’re not eligible for this promotion” (maalesef bu promosyon için uygun değilsiniz) hatasıyla karşılaşabilir. Bu durumda, gizli sekme veya farklı bir tarayıcı kullanarak kayıt olmayı deneyebilirsiniz.

Ücretsiz deneme süresiyle platformun sunduğu zengin film arşivini ve özel içerikleri deneyimleyebilirsiniz. Peki siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdan paylaşabilirsiniz.

Mubi’den 3 ay ücretsiz deneme fırsatı! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

May
04
2024
0
Crew member missing at sea during round-the-world cruise

Crew member missing at sea during round-the-world cruise

A crew member on a 120-day voyage around the world is missing at sea. Ambassador Cruise Line’s Ambience ship was...

Spread the love <3
May
13
2024
0
Xiaomi 14 Ultra uzun kullanım testi!

Xiaomi 14 Ultra uzun kullanım testi!

SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Xiaomi 14 Ultra’nın ayrıntılı bir incelemesini ve bu amiral gemisi Android telefonun özelliklerini ve performansını sizler...

Spread the love <3
Mar
18
2024
9
ÖSYM'den yeni İngilizce sınavı hazırlığı: e-TEP – Dünya Gazetesi

ÖSYM'den yeni İngilizce sınavı hazırlığı: e-TEP – Dünya Gazetesi

ÖSYM Başkanlığı’nca, yabancı dil öğreniminde kullanılan okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini elektronik ortamda test eden ‘Elektronik İngilizce Yeterlilik Testi’ (e-TEP)...

Spread the love <3
Eyl
21
2024
0

Saçmalık mı gerçek mi: Qualcomm, Intel’i satın alabilir mi?

Son günlerde teknoloji dünyasını sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Wall Street Journal ve CNBC’nin isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, mobil...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?