Teknoloji 5 Eylül 2024

Kurumsal yaşam için Copilot+ PC: ExpertBook P5 tanıtıldı

ASUS, IFA’da düzenlediği özel bir etkinlikte kurumsal yaşam için tasarlanmış ilk Copilot+ bilgisayarı olan ExpertBook P5 (P5405) modelini tanıttı. Yeni nesil Intel Core Ultra işlemci (Seri 2) ile gelen ExpertBook P5, önceki nesle kıyasla 3 kata kadar daha fazla yapay zeka performansı sunan 48 NPU TOPS gücüne sahip.

ASUS ExpertBook P5, AI ExpertMeet özelliğiyle de iş akışlarını kolaylaştırıp iş birliğini geliştiriyor. Şık ve dayanıklı alüminyum gövdesi 2.5K 144 Hz ekran barındırıyor. 1,29 kg ağırlığıyla hafif bir tasarıma sahip olan cihaz, güçlü güvenlik özellikleri ve sürdürülebilirlik odağıyla yüksek performans ve verimlilik arayan profesyoneller için ideal bir çözüm sunuyor.

ExpertBook P5, estetik ve ergonomiyi bir araya getiren birinci sınıf bir alüminyum tasarıma sahip. 1,29 kg hafifliğine rağmen yüksek dayanıklılık sunan P5, ABD MIL-STD 810H askeri standardını karşılıyor. Optimize edilmiş çalışma alanı, video konferanslar ve çoklu görevler sırasında üretkenliği artırıyor.




ASUS Vivobook S 14 tanıtıldı! OLED ekran, 32GB RAM ve dahası

ASUS Vivobook S 14 taşınabilir bilgisayarı IFA 2024’te görücüye çıktı. Intel Core Ultra 7 işlemcisi ve 32GB RAM’iyle dikkat çekiyor.

ExpertCool termal yapısıyla tasarlanan ExpertBook P5, kapak açık veya kapalıyken tutarlı ve optimum soğutma sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yüksek performans sunuyor. ExpertBook P5, sürdürülebilirlik alanında da önemli bir adım atıyor.

Döngüsel Geçiş Göstergelerini (CTI) kullanarak döngüselliğini %50’ye çıkaran ürün, geri dönüştürülmüş malzemeler ve modüler bir tasarımla e-atık sorununu ele alıyor. ExpertBook P5, toplantıları daha üretken ve ilgi çekici hale getirmek için gelişmiş yapay zeka yeteneklerinden yararlanıyor.

Kurumsal yaşam için Copilot+ PC: ExpertBook P5 tanıtıldı 9

Cihaz içi yapay zeka asistanı ASUS AI ExpertMeet, ses, video ve iş birliği özelliklerini geliştirerek kesintisiz iletişim sağlıyor. AI ExpertMeet, toplantı deneyimini geliştirmek için çeşitli yapay zeka destekli özellikler sunuyor.

AI Toplantı Tutanakları, toplantıları kaydedip yazıya döküyor, özetler oluşturuyor ve önemli noktaları belirliyor. AI Translated Subtitles özelliği, çeviriler sağlayarak farklı diller arasında iletişimi kolaylaştırıyor. Filigran işlevi ise video görüşmelerini kişiselleştirmek için özelleştirilebilir kartvizit bilgileri ve ekran filigranları ekleme olanağı sunuyor.

Cihaz içi zeka sayesinde kişisel veriler güvende kalıyor ve kullanıcılar gizlilik endişesi duymadan odaklanabiliyor. ExpertBook P5, kritik verileri korumak için güçlü bir güvenlik altyapısına sahip. Ticari sınıf ve NIST SP 800-155 uyumlu BIOS, ürün yazılımı saldırılarına karşı koruma sağlıyor.

Windows 11 Secured-core PC teknolojileriyle birlikte ExpertBook P5, yazılım açıklarına karşı güçlü bir savunma oluşturuyor. ASUS, uzun vadeli güvenlik için BIOS ve sürücü güncellemelerine beş yıllık destek sunuyor. ExpertBook P5, ücretsiz bir yıllık McAfee + Premium üyeliğiyle birlikte geliyor.

Bu güvenlik paketi, McAfee Smart AI ile gelişmiş tehdit tespiti sağlıyor ve e-posta dolandırıcılığı koruması sunuyor. ASUS Business Support, yerinde onarım, özel teknik yardım ve 7/24 müşteri desteği içeren kapsamlı bir hizmet paketi sunuyor. Bu destek, ExpertBook kullanıcılarının minimum kesinti süresiyle karşılaşmasını ve kişiselleştirilmiş çözümler almasını sağlıyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
06
2024
0
Apple Let Loose etkinliği: Yeni iPad’ler ve beklenen her şey!

Apple Let Loose etkinliği: Yeni iPad’ler ve beklenen her şey!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Apple, etkinliklere ara vermeden devam ediyor. 2024 yılının ilk Apple etkinliği olacak Let...

Spread the love <3
Nis
29
2024
0
165: Setting Up Mastery-Based Grading in Your Classroom

165: Setting Up Mastery-Based Grading in Your Classroom

It’s a terrible feeling when you know some of your students didn’t really learn the content, but you move them...

Spread the love <3
Nis
30
2024
0
Android’e yeni bir iPhone özelliği geliyor!

Android’e yeni bir iPhone özelliği geliyor!

Android her geçen gün yeni özellikler ile birlikte kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Bu hususta sık sık güncellemeler yapan Google,...

Spread the love <3
May
31
2024
0

Sevilen aksiyon oyununun sonunda filmi geliyor!

Avalanche Software tarafından ilki 2006’da olmak üzere yayınlanan Just Cause oyun serisi, nihayet beyaz perdeye taşınıyor ve filmi oluyor. Oyun...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?