Teknoloji 6 Eylül 2024

Yapay zekalı Honor MagicBook Art 14 tanıtıldı!

Honor, IFA 2024 kapsamında en yeni dizüstü bilgisayar modeli MagicBook Art 14’ü tanıttı. Yapay zekalı özellikleri ve şık tasarımıyla ön plana çıkan cihaz, standart bilgisayar deneyimini dönüştürmeyi hedefliyor. Peki MagicBook Art 14 neler sunuyor?

MagicBook Art 14, hafif ve ince bir tasarıma sahip. Yaklaşık 1 kg ağırlığında ve 10 mm inceliğinde olan cihaz, magnezyum alaşım gövdesi ve titanyum klavyesiyle ön plana çıkıyor. Yüzde 97 ekran-kasa oranıyla 3.1K çözünürlüğe sahip 14.6 inçlik Honor FullView dokunmatik panele yer veriyor.

Yapay zekalı Honor MagicBook Art 14 tanıtıldı! 7

4320 Yüksek Frekanslı PWM Karartma, Dinamik Karartma teknolojisi ve E-kitap Modu gibi özellikleri destekleyen bu panel, hem profesyonel hem de standart kullanıcılara hitap ediyor. 60Wh kapasiteli bir bataryadan beslendiğini belirtelim.




En ince katlanabilir: Honor Magic V3 IFA 2024’te çıktı!

Dünyanın en ince katlanabilir akıllı telefonu olan Honor Magic V3, IFA 2024 kapsamında küresel pazara çıktı.

Intel Core Ultra 7 işlemciden gücünü alan MagicBook Art 14; altı performans ve sekiz verimli çekirdekten oluşan bir yapılandırmayla geliyor. Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI ve 3,5 mm kulaklık/mikrofon girişi gibi çeşitli bağlantı noktalarına sahip.

Microsoft ile iş birliği yapan Honor; MagicBook Art 14 ile kullanıcılara çeşitli yapay zeka özellikleri de sunuyor. Bunlar arasında akıllı e-posta yönetimi, veri görselleştirme, gerçek zamanlı transkripsiyon ve özetleme yer alıyor.

Yapay zekalı Honor MagicBook Art 14 tanıtıldı! 8

Laptop ayrıca yapay zeka destekli OS Turbo 3.0 özelliğiyle kullanıcı davranışını analiz ediyor ve performansı ayarlayabiliyor. Güç tüketimini de optimize eden yapay zeka, Honor’un Uzamsal Ses Teknolojisini kontrol ediyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
05
2024
0
Apple GPT gerçek oluyor! Siri ve iOS 18’de yeni dönem

Apple GPT gerçek oluyor! Siri ve iOS 18’de yeni dönem

Apple, iOS 18 ile son zamanların en büyük yazılım güncellemesi üzerinde çalışıyor. Bu işletim sisteminin en büyük odak noktası ise...

Spread the love <3
Nis
08
2024
0
Israel withdraws almost all troops from southern Gaza

Israel withdraws almost all troops from southern Gaza

Israel has withdrawn almost all of its troops from southern Gaza. Only one brigade remains in Khan Younis and is...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
University terms quiz

University terms quiz

What you’re saying about EnglishClub! “EnglishClub made our classes so fun and informative” – Heloise, Maria Eduarda and Luciano, Brazil...

Spread the love <3
Mar
23
2024
0
Threads’ten spor tutkunlarını sevindirecek özellik!

Threads’ten spor tutkunlarını sevindirecek özellik!

Meta, piyasaya sürüldükten kısa süre sonra popülerliğini kaybeden Threads’in daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Fediverse (Birleşik...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?