Teknoloji 10 Eylül 2024

Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu!

Apple’ın It’s Glowtime etkinliği konusunda verdiği önemli sızıntılarla bilinen Mark Gurman, bugün içerisinde ünlü teknoloji devi Apple’ın Apple Watch Ultra 3 yerine, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyuracağını söylemişti. Dedikodular doğru çıktı ve Ultra 2 için siyah renk seçeneği geldi.

Apple Watch Ultra 2, artık siyah!

Shiftdelete.net

Bu yılın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan Apple Glowtime, iPhone 16, iPhone 16 Plus, 16 Pro, ve 16 Pro Max gibi amiral gemilerinin yanı sıra, Apple’ın sevilen yeni nesil giyilebilir cihazlarının ve kulaklıklarının da duyurulmasına sahne oldu. Apple Watch Series 10 duyurusunu yapan Apple, Apple Watch Ultra 3’ü duyurmasa da, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyurdu.

Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu! 11

Geçtiğimiz yıl içerisinde Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından, bu yıl Ultra 3’ün hiçbir şekilde duyurulmayacağı açıklanmıştı. Gün içerisinde bir başka ünlü analist Mark Gurman, resmi X hesabı aracılığıyla, Watch 3 Ultra yerine, Watch 2 Ultra için siyah renk seçeneğinin duyurulması beklediğini belirtmişti. Dedikodular gerçek oldu ve Satin Black olarak adlandırılan siyah Watch 2 Ultra resmen ortaya çıktı.




Bir lenste iki kameralı iPhone 16 tanıtıldı! İşte fiyatı

Apple, merakla beklenen iPhone 16 serisini tanıttı. İşte kamera, tasarım ve ekranı ile dikkat çeken iPhone 16 modelinin özellikleri ve fiyatı!

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren yurtdışında 799 dolar, ülkemizde ise 49.999 TL etiketiyle ön siparişe sunulan cihaz, ekim ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Tüm bunlara ek olarak, daha önce de beklendiği gibi uyku apnesi takibi özelliği de Ultra 2 Satin Black modelinde kullanılabilir durumda olacak. Trail Loop, Alpine Loop, Titanyum Milano Loop ve Ocean olmak üzere 4 farklı kayış seçeneği de kullanıcılara opsiyonel olarak sunuluyor.

Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu! 12

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
19
2024
0
India elections: Can anyone beat Narendra Modi?

India elections: Can anyone beat Narendra Modi?

India’s wildly popular and divisive leader Narendra Modi is set to sweep to victory as the world’s biggest election kicks...

Spread the love <3
Nis
14
2024
0
Trello Clone with React Native: Drag &amp; Drop, Filtering, Animations

Trello Clone with React Native: Drag & Drop, Filtering, Animations

This is the second part of our Trello Clone series, and in this video we’re focusing on adding advanced features...

Spread the love <3
May
12
2024
0
Ürettiğine pişman oldu! Muhrip gemiler ABD’nin cebini boşalttı

Ürettiğine pişman oldu! Muhrip gemiler ABD’nin cebini boşalttı

Bugün sizlere, başlangıçta ABD donanmasının göz bebeği olarak görülen ama sonunda ciddi bir baş ağrısına dönüşen Zumwalt sınıfı muhrip gemilerden...

Spread the love <3
Nis
29
2024
0
Apple ve OpenAI, iPhone için güçlerini birleştiriyor mu?

Apple ve OpenAI, iPhone için güçlerini birleştiriyor mu?

Apple, iOS 18 ile birlikte iPhone’da yapay zeka dönemini başlatmak istiyor. Siri’ye kapsamlı bir güncelleme yapılacağı iddia edilirken, son raporlar...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?