Teknoloji 10 Eylül 2024

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Apple, “It’s Glowtime” etkinliğinde merakla beklenen AirPods 4 modelini tanıttı. Hem tasarımda hem de teknik özelliklerde önemli iyileştirmelerle gelen yeni kulaklıklar, önceki nesilleri emekli ederek Apple ekosisteminde kendine önemli bir yer edindi. Şirketin klasikleşen AirPods tasarımı bu kez, modern bir dokunuşla yeni şekline büründü. Peki, yeni kulaklık neler sunuyor? İşte fiyatı ve tüm özellikleri…

AirPods 4, daha kompakt ve modern bir tasarımla geliyor. Modern tasarımdan kasıt ise, Apple sap kısmını kısaltarak kulaklıkları daha zarif bir hale getirmiş. Aslında yeni tasarım, AirPods Pro serisine benzeyen fakat daha sade bir görünüm sunan bir tasarıma sahip. Yeni nesik kulaklık, önceki modellerden farklı olarak Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle karşımıza çıkıyor. Yani, kalabalık ve gürültülü ortamlarda bile çok net bir ses performansı sunacak.

Shiftdelete.net

AirPods 4, Apple’ın yeni nesil H2 çipi ile geliyor. Peki nedir bu H2 çipi? Şöyle ki, bu çip sayesinde sadece ses kalitesinde değil, performansta da büyük iyileştirmeler yapıldı. Yeni çip, düşük gecikme süresi ve yüksek enerji verimliliği sunuyor. Özellikle oyun oynarken ya da video izlerken sesin daha senkronize ve kusursuz iletilmesini sağlıyor. Bu arada, Apple’ın yeni kulaklığı USB-C girişli olacak. Ayrıca, Apple Watch şarj cihazıyla bile şarj edilebilecek.




Bir lenste iki kameralı iPhone 16 tanıtıldı! İşte fiyatı

Apple, merakla beklenen iPhone 16 serisini tanıttı. İşte kamera, tasarım ve ekranı ile dikkat çeken iPhone 16 modelinin özellikleri ve fiyatı!

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı 13

Gelelim çoğu kullanıcının merak ettiği pil performansına. Apple, pil performansının da önemli ölçüde iyileştirildiğini açıkladı. Tek şarjla 6 saat kesintisiz müzik dinleme imkanı sunan AirPods 4, şarj kutusuyla birlikte toplamda 30 saate kadar kullanım sağlayabiliyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik dinleme süresi elde edilebiliyor.

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı 14

AirPods 4, özellikle spor yapanları mutlu edecek önemli bir güncelleme olan IPX4 suya ve tere dayanıklılık sertifikası ile geliyor. Yani, yoğun egzersizlerde veya yağmurlu havalarda bile “su geçirdi” veya “terledi” derdi olmayacak.

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı 15

AirPods 4, 5 bin 779 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle gelen AirPods 4 ise 7 bin 999 TL olarak satışa çıkacak. Yeni AirPods modelleri, 20 Eylül’de resmi olarak satışa çıkacak.

Siz bu özellikler ve fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce, Apple’ın yeni AirPods 4 modeli beklentileri karşılar mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
19
2024
0
Nvidia’s keynote at GTC held some surprises

Nvidia’s keynote at GTC held some surprises

SAN JOSE — “I hope you realize this is not a concert,” said Nvidia President Jensen Huang to an audience...

Spread the love <3
Nis
03
2024
0
Türkiye’nin 2 yeni yerli elektrikli otomobilli tanıtıldı! Üstelik Togg’un yarı fiyatına

Türkiye’nin 2 yeni yerli elektrikli otomobilli tanıtıldı! Üstelik Togg’un yarı fiyatına

Türkiye’nin yeni yerli elektrikli otomobil sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Agrotech şirketi, Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri’nin yüzde 75 hissesini satın...

Spread the love <3
Ağu
08
2024
0

Eylül’de 3 yeni Apple Arcade oyunu geliyor!

Apple Arcade, Eylül ayında kütüphanesine üç yeni oyun eklemeye hazırlanıyor. enişliyor. Geçtiğimiz günlerde Vampire Survivors’un plus versiyonunu kütüphanesine ekleyen Apple...

Spread the love <3
Nis
16
2024
0
Who is Caitlin Clark? The college star who has transformed women&#039;s basketball

Who is Caitlin Clark? The college star who has transformed women's basketball

Caitlin Clark has left an enduring legacy throughout American society and culture – both on and off the basketball court...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?