Teknoloji 15 Eylül 2024

Bütçe dostu POCO M7 5G için geri sayım! İşte özellikleri

POCO, bütçe dostu pazara hitap edecek yeni akıllı telefonu için çalışmalarını hızlandırdı. Ortaya çıkan son sızıntılar, POCO M7 5G modelini görücüye çıkardı. HyperOS kaynak kodunda görülen cihaz neler vadediyor?

Gizmochina’da yer alan yeni bir rapor, POCO’nun orta seviyeye hitap edecek yeni modeli POCO M7 5G hakkında önemli ayrıntılari ortaya koydu. HyperOS kaynak koduna dayanan sızıntılara göre M7 5G; flame_p kod adıyla anılıyor. Bu da Redmi 14C 5G ve 14R 5G’nin yeniden markalanmış versiyonu olabileceğini gösteriyor.

Bütçe dostu POCO M7 5G için geri sayım! İşte özellikleri 7

POCO M7 5G’nin 24108PCE2I model numarasını taşıması ve Redmi 14C/14R 5G ile aynı özellikleri paylaşması bekleniyor. Buna göre cihazda Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti yer alacak. 6,88 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğe sahip 90Hz yenileme hızında IPS LCD ekran da bekleyebiliriz.




Apple vs Huawei: Daha az harcıyor, daha çok kazanıyor!

Apple ve Huawei’nin finansal stratejileri arasındaki büyük fark ortaya çıktı. Hangi şirket ne kadar harcama yapıyor, ne kadar kazanıyor?

Fotoğraf yetenekleri de oldukça iddialı. Arka tarafta 50 MP ana kameraya ek olarak bir yardımcı lens bulunuyor. Ön kısımda ise 13 MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor. Bu kameralar, günlük çekimler için gayet yeterli bir performans sunacaktır.

POCO M7 5G’nin kamera kurulumunda farklılıklar olabileceği belirtildi. Sızıntılara göre M7 5G ilk aşamada çeşitli pazarlara özel olacak. Daha önce Redmi markasıyla çıkış yaptığı için küresel pazarda sunulması ise beklenmiyor.

Bütçe dostu POCO M7 5G için geri sayım! İşte özellikleri 8

Yeni cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu fiyata bu özellikler iyi mi, yoksa yeterli değil mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
15
2024
0
iOS 18’in yapay zekasından yeni bilgiler geldi!

iOS 18’in yapay zekasından yeni bilgiler geldi!

Yeni bir rapora göre Apple, iOS 18 ile bulut tabanlı teknolojileri kullanmayan yapay zeka özellikleri sunacak. Gücünü tamamen iPhone’dan alacak...

Spread the love <3
Nis
08
2024
0
Apple, Vision Pro’yu ayağa kaldırmak için harekete geçti!

Apple, Vision Pro’yu ayağa kaldırmak için harekete geçti!

Apple Vision Pro geçtiğimiz aylarda büyük ses getirerek teknoloji dünyasında merak uyandırmıştı. Ancak VR/AR gözlüğünün popülaritesi son haftalarda oldukça düşmüş...

Spread the love <3
Tem
22
2024
0

Firefox Android uygulaması yenilendi! Neler değişti?

Mozilla, Firefox Android uygulamasında önemli değişiklikler yapıyor. Firefox Nightly 130 sürümünde tanıtılan yeni özellikler, birçok kullanıcının hoşuna gidecek cinsten. Peki...

Spread the love <3
Tem
22
2024
0

MultiVersus, çocukluğumuzun kahramanlarından birini oyuna getiriyor! Başka sürprizler de var

MultiVersus, hayranlarını heyecanlandıran büyük bir duyuru yaptı: Samurai Jack, oyunun karakter kadrosuna ekleniyor. 23 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezonda, oyuncular...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?