Teknoloji 17 Eylül 2024

iPad Pro rakibi Huawei MatePad Pro 12.2 tanıtıma hazır!

Huawei, tablet kullanıcılarını heyecanlandıracak yeni bir cihazla sahneye çıkıyor. Yeni MatePad Pro 12.2 amiral gemisi tablet, Eylül 2024’te dünya çapında piyasaya sürülecek. Hatta, Apple’ın güçlü rakibi iPad Pro ile rekabet edecek. Huawei’nin yeni OLED tandem teknolojisi ile donatılmış olan tablet, ekran parlaklığı ve hızı açısından kullanıcıların gönlünü fethetmeye geliyor. İşte cihazın ayrıntıları…

MatePad Pro 12.2’nin ekranı, Apple’ın son iPad Pro modelinden daha parlak ve hızlı çalışıyor. 144Hz yenileme hızına sahip olan ekran, özellikle akıcı bir görsel deneyim isteyen ciddi bir kitleyi cezbedecek. Hızlı olması, özellikle oyun oynarken ya da video düzenlerken büyük bir fark yaratacak.

iPad Pro rakibi Huawei MatePad Pro 12.2 tanıtıma hazır! 7

Ayrıca, Huawei’nin PaperMatte teknolojisini kullanma ihtimali olan ekran, kağıt hissi veren bir dokunma deneyimiyle M-Pencil 3’ün kullanımını daha keyifli hale getirebilir. Özellikle GoPaint gibi çizim uygulamalarıyla bu kombinasyonun kaliteli bir çizim deneyimi sunacağı belirtiliyor.




Huawei Watch GT 5 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!

Huawei, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinlikte Watch GT 5 modelini de tanıtacak. İşte modelden beklenenler…

Huawei’nin yeni tableti sadece teknik özellikleriyle değil, aynı zamanda tasarımıyla da dikkat çekiyor. Cihazın oldukça ince ve zarif bir yapıya sahip olduğu sızdırılan bilgilere göre, Huawei bu modelle hem iş hem de eğlence için kullanıcılara ideal bir cihaz sunmayı hedefliyor. MatePad Pro 12.2’nin, Apple iPad Pro 13’ün fiyatına ciddi bir rakip olacağı belirtiliyor.

Bu tabletin yanında, Huawei’nin ayrıca Watch GT 5 ve kan basıncı ölçen Watch D2 gibi yeni giyilebilir cihazlarını da tanıtacağı söyleniyor. Ayrıca, Huawei’nin başka bir ultra ince tableti de bu lansmanda yer alabilir. Bazı söylentilere göre bu yeni tablet, Air (2024) modeli olabilir.

Sizce Huawei’nin yeni MatePad Pro 12.2’si, Apple’ın iPad Pro’suna güçlü bir rakip olabilir mi? Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

iPad Pro rakibi Huawei MatePad Pro 12.2 tanıtıma hazır! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
15
2024
12
Xiaomi’den uygun fiyatlı amiral gemisi! İşte özellikleri

Xiaomi’den uygun fiyatlı amiral gemisi! İşte özellikleri

Xiaomi, Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alan 14 serisine uygun fiyatlı bir seçenek eklemeyi planlıyor olabilir. Xiaomi 14 Lite olarak...

Spread the love <3
Ağu
02
2024
0

Türkiye’de elektrikli ve hibrit otomobil atağı başladı!

2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0,1 gibi...

Spread the love <3
Eyl
18
2024
0

AMD Ryzen AI 7 Pro 360 ilk kez bu cihazla geliyor!

AMD, donanım sektörünü bir kez daha heyecanlandıracak yeni bir adım atıyor. Zen 5 tabanlı AMD Ryzen AI 7 PRO 360...

Spread the love <3
May
24
2024
0
Hundreds feared killed after landslide buries village

Hundreds feared killed after landslide buries village

Hundreds are feared dead after a landslide flattened dozens of homes and buried families alive in a remote in a...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?