Teknoloji 17 Eylül 2024

Copilot için tarihi güncelleme! Artık otomatik yapacak

Microsoft, yapay zeka asistanı Copilot’a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son olarak şirket, kullanıcıların yapay zeka ile olan etkileşimlerini kaydetmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan Sayfalar adlı aracını devreye aldı. Ayrıca Copilot Agents ile özel yapay zeka asistanları yaratmayı mümkün kılacak.

Copilot için sunulan Sayfalar özelliği, yapay zeka ile yürütülen ekip çalışmasını ve bilgi paylaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Sayfalar, kullanıcıların Copilot ile yaptıkları sohbetlerden elde ettikleri bilgileri kalıcı bir ortama kaydetmelerini sağlıyor.

Shiftdelete.net

Kod parçaları, diyagramlar ve metin yanıtları gibi Copilot tarafından oluşturulan tüm içerikler, bu sayfalarda saklanabilecek. Böylece yapay zekanın verdiği yanıtlar kaybolmayacak ve düzenlenmek veya genişletilmek üzere erişilebilir olacak.




OpenAI o1 ve o1-mini ne kadar zeki? İşte yetenekleri

OpenAI o1 ve o1-mini modelleri yapay zekayı başka bir boyuta taşıdı. Matematikten fizik, kimya ve kodlamaya kadar her problemi çözüyor.

Yeni özellik, Copilot sohbetleri sırasında görünecek “Sayfalarda Düzenle” butonu aracılığıyla kullanılabilecek. Bu butona tıklandığında, yapay zekanın yanıtı otomatik olarak yeni bir sayfaya kopyalanacak.

Copilot Agents ise Office için özel yapay zeka asistanları oluşturmayı mümkün hale getiriyor. Kullanıcılar, çeşitli komutlar vererek bu araçları özelleştirebilecek. Hazırlanan araç şirket içinde paylaşılabilecek veya Copilot Store’da yayınlanabilecek.

Kullanıcılar tarafından hazırlanan araçlar; basit bilgileri almaktan, akıl yürütme yoluyla otonom eylemler gerçekleştirmeye kadar çeşitli işleri yapabilecek. Yeni güncellemeler ile bu özelliğin bağımsız olarak çalışabileceği belirtildi.

Shiftdelete.net

Copilot Sayfalar ve Agents özelliğinin Microsoft 365 abonelerine sunulduğunu belirtelim. Bu kapsamda birkaç gün içerisinde Copilot’a entegre edilecektir.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
12
2024
14
Intel’den yeni işlemcilere yüzde 50’lik performans dopingi!

Intel’den yeni işlemcilere yüzde 50’lik performans dopingi!

Intel, 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek yeni nesil Lunar Lake-U serisi mobil işlemciler için çalışmalarını hızlandırdı. Meteor Lake-U işlemcilere kıyasla...

Spread the love <3
May
27
2024
0
Sebzelerin lezzeti artacak! Rüzgar türbini ve tarım birleşiyor

Sebzelerin lezzeti artacak! Rüzgar türbini ve tarım birleşiyor

Rüzgar türbini, tarım ile bir araya gelmesiyle birlikte sebze ve meyveler eski lezzetine kavuşuyor. Temiz enerji kaynakları tarım arazilerine entegre...

Spread the love <3
Ağu
11
2024
0

Intel rakipleri üzecek! Arc Battlemage detayları belli oldu

Intel, grafik kartı pazarında rekabeti daha da kızıştıracak olan yeni nesil ekran kartı serisi Arc Battlemage hakkında önemli detayları gün...

Spread the love <3
May
26
2024
0
Yeni tip ehliyete geçiş için süre doluyor! Nasıl başvurulur?

Yeni tip ehliyete geçiş için süre doluyor! Nasıl başvurulur?

Ehliyetlerini yenilemeyen sürücüler, 2025 yılı itibarıyla 5 bin liranın üzerinde ek ücret ödemek zorunda kalacak. Yetkililer, yoğunluk yaşanmaması için başvuruların...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?