Teknoloji 17 Eylül 2024

AOC U27B3CF tanıtıldı: 4K ve USB-C!

AOC U27B3CF, profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış 27 inçlik 4K UHD (3840×2160) IPS panel ile dikkat çekiyor. Bu model, 163 PPI piksel yoğunluğu ile yüksek çözünürlüklü görüntüler ve keskin metinler sunuyor. Profesyonellerin çoklu belge veya uygulamayı aynı anda rahatlıkla görüntülemesini sağlıyor. Özellikle fotoğraf düzenleme ve grafik tasarım gibi hassas çalışmalar için ideal bir çözüm sunan bu monitör, görsel olarak üstün bir deneyim yaşatıyor.

AOC U27B3CF özellikleri

10 bit renk derinliği ve HDR10 desteği sayesinde renk geçişleri pürüzsüz ve içeriğin gerçekçi bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor. 350 nit parlaklık, aydınlık ortamlarda bile canlı ve net görüntüler sunuyor. Yaratıcı profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış olan U27B3CF, iş hayatında verimliliği artırıyor.

AOC U27B3CF tanıtıldı: 4K ve USB-C! 7

Monitörün öne çıkan özelliklerinden biri olan USB-C portu, 65W Güç Dağıtımı ile dizüstü bilgisayarları tek bir kablo ile bağlayıp şarj etme imkanı sunuyor. Bu, kablo karmaşasını azaltıyor ve kullanıcıya daha temiz bir çalışma alanı sağlıyor. Ayrıca, iki adet USB 3.2 portu ve iki adet HDMI 2.0 portu, çeşitli cihazlarla bağlantı kurma esnekliği sağlıyor.




AOC ve Philips yeni monitörlerini tanıttı! Yüksek hızlı OLED dönemi başladı!

AOC, Valencia’da düzenlenen etkinlikte U3 Graphic Pro serisi başta olmak üzere oyuncular ve profesyoneller için yeni monitörlerini tanıttı .

Ergonomik tasarımı ile yükseklik ayarı, eğme ve VESA montaj uyumluluğu, uzun çalışma saatlerinde konforlu bir deneyim sağlıyor. LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisi ise göz yorgunluğunu minimuma indiriyor, böylece daha sağlıklı bir çalışma ortamı sunuyor.

AOC U27B3CF, profesyonel kullanıcılara hem iş hem de yaratıcı projelerde mükemmel bir çözüm sunuyor. 4K çözünürlüğü, USB-C bağlantı kolaylığı ve ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor.

AOC U27B3CF tanıtıldı: 4K ve USB-C! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

TechCrunch Minute: EV makers are struggling, and Fisker’s in a particularly precarious position

Fisker’s finances are back in the news after the company warned back in February that it didn’t have enough cash...

Spread the love <3
May
08
2024
0
M2 işlemcili iPad Air elimde!

M2 işlemcili iPad Air elimde!

Apple, bugün gerçekleştirdiği “Let Loose” etkinliğinde 11 ve 13 inçlik iPad Air modelini tanıttı. M2 işlemcili iPad Air elimizde. M2...

Spread the love <3
Nis
04
2024
0
BBC Learning English – 6 Minute English / The right way to say sorry – BBC

BBC Learning English – 6 Minute English / The right way to say sorry – BBC

(Image: Getty)It’s becoming increasingly important for public figures to apologise after making a mistake. Neil and Beth discuss different ways...

Spread the love <3
May
27
2024
0
A venture capital firm looks back on changing norms, from board seats to backing rival startups

A venture capital firm looks back on changing norms, from board seats to backing rival startups

Last month, one of the Bay Area’s better-known early-stage venture capital firms, Uncork Capital, marked its 20th anniversary with a...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?