Teknoloji 18 Eylül 2024

Samsung One UI 7 beta için geri sayım! İlk hangi cihaz alacak?

Samsung One UI 7’nin beta testleri tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli pazarlardaki Samsung ekiplerinin, yazılımın beta sürümünü incelemeye başladığı belirtildi. Özellikle Hindistan ve İngiltere’deki çalışanlar, daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulmadan önce One UI 7’yi test ediyor.

Samsung, bir süredir Android 15 tabanlı yeni One UI üzerinde çalışıyor. Android deneyimini kişiselleştirme olanağı sunan One UI arayüzü; beta sürecine hazırlık aşamasında. Yeni sürümün gelişmiş animasyonlar, optimize edilmiş pil ömrü ve daha akıcı kullanıcı deneyimi sunması bekleniyor.

Samsung One UI 7 beta için geri sayım! İlk hangi cihaz alacak? 5

Samsung Electronics Başkanı TM Roh, sorunsuz bir dağıtım programı için One UI 7’nin geliştirme sürecini yakından takip ettiğini söylemişti. Buna göre resmi One UI 7 beta programının önümüzdeki haftalarda başlayacağı düşünülüyor.




Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung Galaxy cihazlar!

Samsung, Android 15 güncellemesini hangi cihazlara yayınlayacak? İşte One UI 7.0 güncellemesi alacak Galaxy telefonlar ve tabletler…

Samsung’un Eylül ayında dağıtıma çıkmaması durumunda ise 3 Ekim’de düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı’nı kullanabileceği belirtildi. Bu konferansın temel odağı One UI 7 olmayacak, ancak etkinlikle birlikte beta dağıtımı başlayabilir.

Samsung, güncellemeler ile birlikte ilk olarak en yeni cihazlarına özellikler ekliyor. S24 serisi ile birlikte duyurulan One UI 6.1.1 güncellemesi de amiral gemileri için yayınlanmıştı. Bu yüzden Galaxy S24 serisi ve katlanabilir Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın beta programına dahil edilecek ilk modeller olması bekleniyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
22
2024
0
&#039;I won&#039;t be flying again for a while&#039;: Passengers describe chaos of fatal turbulence flight

'I won't be flying again for a while': Passengers describe chaos of fatal turbulence flight

A passenger travelling on a plane where a man died after the aircraft hit extreme turbulence has said she was...

Spread the love <3
Tem
29
2024
0

Türkiye’den yerli çip ve batarya üretimi için dev bütçe!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin yüksek teknoloji alanında büyük bir atılım yapma hedefi doğrultusunda önemli açıklamalarda bulundu....

Spread the love <3
May
19
2024
0
Yolcu uçakları pilotsuz uçabilir mi?

Yolcu uçakları pilotsuz uçabilir mi?

Teknoloji, gündelik hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bir zamanlar manuel olarak yaptığımız pek çok şey, bugün otomatik sistemler tarafından yapılabiliyor. Üstelik...

Spread the love <3
Mar
23
2024
0
Malaysia becomes second country to reject hosting 2026 Commonwealth Games

Malaysia becomes second country to reject hosting 2026 Commonwealth Games

Malaysia has rejected an offer to host the 2026 Commonwealth Games – putting it at risk of being cancelled for...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?