Teknoloji 18 Eylül 2024

Star Wars Jedi serisinin efsane finali geliyor!

Electronic Arts (EA), Star Wars Jedi oyun serisinin üçüncü ve son oyununun yolda olduğunu duyurdu. EA, yeni oyunun serinin tamamlayıcı bölümü olacağını ve üçlemeyi sonlandıracağını açıkladı. Serinin ilk iki oyununun geliştiricisi olan Respawn Entertainment, bu final oyununu da üstlenecek.

Star Wars Jedi serisi, 2019’da piyasaya sürülen Star Wars Jedi: Fallen Order ile başlamıştı. Oyun, hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan büyük beğeni toplamış, 10 milyonun üzerinde satış yapmıştı. Bu başarının ardından Star Wars Jedi: Survivor adındaki devam oyunu 2023 yılında piyasaya sürüldü ve yine aynı başarıyı yakaladı. Serinin bu son oyunu, henüz bir isme sahip olmasa da, hikayenin tamamlayıcı parçası olacağı kesin.

Shiftdelete.net

Serinin ana karakteri Cal Kestis’in bu final oyunda geri dönmesi bekleniyor. Ancak bu yeni oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği hala belirsiz. Oyun, yeni nesil konsollar çıkmadan önce piyasaya sürülürse PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkması bekleniyor. Eğer oyun yeni nesil konsolların çıkışına yakın bir dönemde piyasaya sürülürse, eski nesil konsollara çıkış yapması düşük bir ihtimal.




Star Wars hayranları yasta: Darth Vader, 93 yaşında öldü!

Uzunca yıllar Star Wars efsanesindeki Darth Vader karakterine ses veren ünlü dublaj sanatçısı James Earl Jones, hayatını yitirdi.

Oyunseverler iyi bilir ki oyun sektöründe bir üçlemeyi tamamlamak her zaman keyifli bir süreçtir. İlk iki oyunun yönetmeni Stig Asmussen, bu seriyi bir üçleme olarak planlamıştı. Ancak Asmussen, Respawn’dan ayrılarak kendi stüdyosunu kurdu. Yine de, onun vizyonunu tamamlayacak bu son oyunun nasıl bir hikaye sunacağı büyük bir merak konusu.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Sizce üçüncü ve son oyun, serinin hak ettiği epik sonu getirir mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Star Wars Jedi serisinin efsane finali geliyor! 9

source

Spread the love <3

You may also like...

May
31
2024
0

Nissan’dan elektrikli araçları ucuzlatan yöntem!

Nissan, ucuz elektrikli araç dünyasına doğru çevreci bir yöntemle ilerleyecek. Japon otomotiv devi, elektrikli araç (EV) üretim maliyetlerini önümüzdeki süreçte...

Spread the love <3
Ağu
05
2024
0

120Hz ekran, 12GB RAM: Infinix Note 40X 5G tanıtıldı!

Android telefon pazarı her geçen gün daha çeşitli hale geliyor ve büyüyor. Infinix de bu pazardaki payını büyütmek isteyen telefon...

Spread the love <3
Ağu
24
2024
0

Microsoft, Windows’ları çökerten hatayı unutmadı! Özel toplantı düzenliyor

Microsoft, geçtiğimiz ay CrowdStrike kaynaklı yaşanan güncelleme sorununu çözmek için ortaklarıyla yeni bir toplantı düzenleyeceğini açıkladı. Windows sistemlerinde arızalara ve...

Spread the love <3
May
24
2024
0
Katlanabilir M5 MacBook’un beklenen çıkış tarihi belli oldu

Katlanabilir M5 MacBook’un beklenen çıkış tarihi belli oldu

Apple, 2026’da piyasaya sürmeyi planladığı katlanabilir M5 MacBook ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, bu cihazın detaylarını paylaştı....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?