Teknoloji 18 Eylül 2024

Xiaomi’den Ferrari esintili yeni SUV geliyor! İşte görüntüler

Xiaomi MX11 kod adlı elektrikli SUV modelinin yeni casus fotoğrafları ortaya çıktı. Çin’de kaydedilen görseller, aracın dış ve iç tasarımına dair önemli tasarım ipuçları sunuyor. Audi A4 Avant gibi araçlarla birlikte test edilirken görüntülenen SUV, şık ve sportif olacak.

Ferrari Purosangue’den esintiler taşıyan MX11; fastback tarzı tavan çizgisiyle dikkat çekiyor. Bu tasarım standart SUV’lere kıyasla daha alçak ve dinamik bir görünüm sağlıyor. Ancak aracın yerden yüksekliği, arazi performansından ziyade şehir içi kullanıma yönelik gibi duruyor.

Xiaomi’den Ferrari esintili yeni SUV geliyor! İşte görüntüler 7

MX11’in ön tasarımı, SU7 sedan modeline de benziyor. Özellikle kaput çizgileriyle öne çıkıyor. Ayrıca tavana monte LiDAR sensörüne de sahip gibi duruyor. İç mekanda ise SU7’nin geniş bilgi-eğlence ekranı korunuyor, ancak orta konsol yenilenecek.




iPhone 17 Pro’da daha önce görülmemiş bir teknoloji kullanılacak!

Apple, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerinde TSMC’nin 2nm çip teknolojisini kullanacak. Peki, bu ne anlama geliyor?

Fiziksel düğmeler yerine çift kablosuz şarj pedi ve bardak tutucuları yer alıyor. İç bölgede yer alacak gösterge paneli de daha entegre bir görünüm için geriye doğru konumlandırıldı.

MX11’in; SU7’dekine benzer şekilde 275kW’a kadar güç üreten tek ve çift motorlu seçenekleri içermesi bekleniyor. 800V mimarisi sayesinde ultra hızlı şarj da mümkün olacak. Xiaomi, yeni SUV modelini 2025’in ilk yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Xiaomi’den Ferrari esintili yeni SUV geliyor! İşte görüntüler 8

Xiaomi CEO’su Lei Jun’a göre, SU7’ye benzer şekilde MX11 de uygun fiyatlı şekilde kullanıcılarla buluşacak. SU7 fiyatlandırmasının 30 bin dolardan başladığını belirtmek gerekiyor. MX11’in de 25-30 bin dolar civarında olmasını bekleyebiliriz.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
14
2024
0
Tyson Fury&#039;s dad headbutts member of opponent&#039;s entourage

Tyson Fury's dad headbutts member of opponent's entourage

Tyson Fury’s dad John Fury was left with a bloody face after he headbutted a member of Oleksandr Usyk’s entourage...

Spread the love <3
Mar
29
2024
0
Gizli numara nasıl yapılır?

Gizli numara nasıl yapılır?

Telefon numarası gözükmeden özel telefon görüşmeleri yapmak birçok kişini istekleri arasında. Bu sebeple birçok kullanıcı “Gizli numara nasıl yapılır?”, “Gizli...

Spread the love <3
Nis
01
2024
0
Why AWS, Google and Oracle are backing the Valkey Redis fork

Why AWS, Google and Oracle are backing the Valkey Redis fork

The Linux Foundation last week announced that it will host Valkey, a fork of the Redis in-memory data store. Valkey...

Spread the love <3
Ağu
11
2024
0

Cupra fiyat listesi!

Seat markasının bir alt markası olarak yola çıkan Cupra, kullanıcılar tarafından oldukça sevilmesiyle birlikte kendi başına bir marka oldu. Artık...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?