Teknoloji 20 Eylül 2024

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı!

“Black Myth: Wukong”, oyun dünyasında milyonları sürükleyen bir yapım oldu. Efsanevi Çin mitolojisine dayanan oyun, etkileyici grafikleri, yaratıcı dünyası ve güçlü hikayesi ile oyunseverlerden tam not aldı. Ancak, ortaya çıkan son detaylara göre bu oyunda oyuncuların göremediği birçok öğe ve tasarım bulunuyor. Geliştirici ekip, zaman kısıtlamaları ve diğer zorluklar nedeniyle oyunun bazı bölümlerini ve karakterlerini tamamlayamadan iptal etmek zorunda kalmış.

Öne çıkan iptallerden biri, “İki Dünya Dağı Örümceği” adlı bir boss karakteri. Bu boss, hızlı bir şekilde yumurtlayarak kendini patlatan örümcekler üretebiliyor ve oyuncuların görüş alanını ciddi şekilde kısıtlayan saldırılar yapabiliyor.

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı! 11

Karakterin saldırı mekanikleri ve hareket tarzı, oyundaki bir başka karakter olan Zizhu’er’e oldukça benziyor, bu nedenle bu iki tasarımın birbirine çok yakın olduğu düşünülüyor. Ayrıca, oyunun dosyalarında keşfedilen uygulanmamış seslendirme kayıtları da ortaya çıktı.




Black Myth: Wukong güncellendi! Kaybolma derdi bitti

Black Myth: Wukong oyununa canlı harita özelliği geldi. Artık kaybolmadan oyunda nerede olduğunuzu görebileceksiniz.

Çoğunluğu bir kadın sesi tarafından yapılan seslendirmelerin, Kang Jin Xingjun adlı karakter için yapıldığı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra, oyunun kodlarında birçok ilginç unsurun, örneğin “AK-47” gibi modern silahların ve çeşitli dönüşüm yeteneklerinin de yer aldığı ancak bu içeriklerin oyuna eklenmediği ortaya çıktı.

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı! 12

Başlangıçta 11 bölüm olarak planlanan “Black Myth: Wukong”, son haliyle sadece 6 bölüm olarak piyasaya sürüldü. Bu da oyunun kapsamının önemli ölçüde daraltıldığını gösteriyor. Yine de, geliştirici ekibin bu kararı, oyunun daha odaklı ve akıcı bir deneyim sunmasını sağlamış olabilir.

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı! 13

Siz, bu iptal edilen içeriklerin oyunda olmasını ister miydiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı! 14

source

Spread the love <3

You may also like...

May
17
2024
0
Google expands hands-free and eyes-free interfaces on Android

Google expands hands-free and eyes-free interfaces on Android

As part of 2024’s Accessibility Awareness Day, Google is showing off some updates to Android that should be useful to...

Spread the love <3
Nis
29
2024
0
Twenty soldiers killed in explosion at military base in Cambodia

Twenty soldiers killed in explosion at military base in Cambodia

Twenty soldiers have been killed in a huge explosion at a military base in southwestern Cambodia. Others were wounded and...

Spread the love <3
Ağu
16
2024
0

30 yıllık bekleyiş sona erdi: Windows 11, FAT32 boyut sınırını kaldırıyor!

Microsoft, Windows 11 kullanıcıları için beklenen duyuruyu yayınladı. 30 yıldır Windows üzerinde var olan FAT32 boyut sınırı sonunda tarihe karışıyor....

Spread the love <3
Nis
04
2024
0
Spotify’dan bir iyi bir kötü haber! Hi-Fi geliyor ama…

Spotify’dan bir iyi bir kötü haber! Hi-Fi geliyor ama…

Spotify, milyonlarca kullanıcısı ile en popüler dijital müzik uygulamalarından birisi. Bu alandaki pazar payı bir hayli yüksek. Son gelişmelere göre...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?