Teknoloji 21 Eylül 2024

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı

BYD, premium sedan pazarına Denza Z9 GT lansmanıyla iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz saatlerde Çin’de tanıtılan Z9 GT; hem plug-in hibrit hem de tamamen elektrikli güç aktarma organları seçenekleriyle büyük dikkat çekiyor. Ayrıca şık tasarımı gelişmiş teknolojiyle birleştiriyor.

Üç farklı plug-in hibrit seçeneği sunan Z9 GT; 47 ila 57 bin dolar arasında değişen fiyatlandırmaya sahip. Bu modellerde, 2.0 litrelik benzinli motor ve toplamda 640 kW güç üreten elektrik motorla birleşiyor. BYD, bu versiyonların 1100 km’ye kadar menzil sunduğunu belirtiyor.

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı 7

Tamamen elektrikli versiyonlar ise 50 ila 54 bin dolar arasında fiyatlandırılıyor. Üç motorlu bir kurulumla 710 kW güç üreten bu modeller, tek şarjla 630 km menzil vadediyor. Tüm Z9 GT modelleri, BYD’nin E3P gelişmiş sürücü destek sistemiyle donatılmış olarak geliyor.




Steam, GTA 5’i bu cihazda oynayanlara para iadesi başlattı

GTA 5 oyununa eklenen BattlEye güvenlik sistemi, Linux ve Steam Deck kullanıcılarını etkiledi. Oyun artık bu sistemlerde oynanamayacak.

Şirketin yenilenmiş sürücü destek sistemi, otoyollarda akıllı navigasyon ve yakın mesafeli park gibi özelliklere yer veriyor. BYD ayrıca önümüzdeki yılın başlarında şehir içi sürüş için haritasız versiyon sunmayı da planlıyor.

Eski Audi tasarım şefi Wolfgang Egger liderliğinde tasarlanan Z9 GT; fastback-sedan tasarımına sahip. 5180 mm uzunluğundaki sedan, 3125 mm’lik geniş bir dingil mesafesi sunuyor. 10 dereceye kadar direksiyon hakimiyeti sağlayan çift motorlu arka aks gibi teknolojiler, Z9 GT’nin sürüş dinamiklerini iyileştiriyor.

Ultra lüks BYD Denza Z9 GT tanıtıldı! İşte şaşırtan fiyatı 8

İç mekanda ise LCD gösterge paneli, masaj yapan ön koltuklar, Devialet ses sistemi ve çeşitli yapay zeka işlevleri göze çarpıyor. Z9 GT, premium sedan pazarında önemli bir oyuncu olma potansiyeline sahip. Tabii ilk aşamada Çin’e özel olacağını belirtelim.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
09
2024
12
Apple açıkladı! iOS’tan Android’e geçiş kolaylaşıyor

Apple açıkladı! iOS’tan Android’e geçiş kolaylaşıyor

Avrupa Birliği‘nin geçtiğimiz sene yürürlüğe soktuğu Dijital Pazarlar Yasası (DMA), firmaları rekabete teşvik ediyor. Tüketicilerin lehine olan bu yasa kapsamında...

Spread the love <3
May
05
2024
0
Learn React Router v6 In 45 Minutes

Learn React Router v6 In 45 Minutes

FREE React Hooks Course: https://courses.webdevsimplified.com/react-hooks-simplified Nearly every app in React needs to … Spread the love <3

Spread the love <3
Ağu
09
2024
0

Yapay zeka ile logo tasarımı nasıl yapılır?

Günümüzde tasarım dünyası, yapay zekanın getirdiği yeniliklerle hızla değişiyor. Özellikle logo tasarımı, yapay zeka araçlarının sunduğu hız, çeşitlilik ve uygun...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?