Teknoloji 21 Eylül 2024

Polis ve Jandarma envanterine 7204 adet araç ekleniyor!

Dün sabah Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Atatürk Havalimanı’nda jandarma ve emniyet teşkilatlarına katılan araçlar için hizmete alım töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ile başlayan törende Cumhurbaşkanı, araçların tam olarak nerede kullanılacaklarını da belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında araçlar ile alakalı Trafik ve asayiş hizmetleri için alınan ve hizmete sunulan bu araçlarımızın 5001 tanesini emniyet teşkilatımız kullanacak, 2203 adedini ise jandarma teşkilatımız kullanacak. Bu araçlar; asayiş, terör ve uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere güvenlik faaliyetlerimizin daha etkin yürütülmesini kolaylaştıracaktır ifadelerini kullanıyor. Dün, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen törende 5001’i emniyet teşkilatına, 2203’ü jandarma teşkilatına teslim edilen toplamda 7204 adet araç hizmete alınıyor. Araçlar, tören açılışının ardından ilgili kişilere teslim ediliyor.

Polis ve Jandarma envanterine 7204 adet araç ekleniyor! 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören konuşmasına İşte bugün jandarma ve emniyet teşkilatlarımıza 7204 yeni aracın hizmete alım törenini gerçekleştiriyoruz. Böylesi anlamlı bir tören vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan duyduğum bahtiyarlığı hassaten vurgulamak isterim. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Jandarma Genel Komutanlığımızın envanterinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz. Trafik ve asayiş hizmetleri için alınan ve hizmete sunulan bu araçlarımızın 5001 tanesini emniyet teşkilatımız kullanacak, 2203 adedini ise jandarma teşkilatımız kullanacak. Toplamda 7204 adet yeni taşıt, emniyet ve jandarma birimlerimizin emrinde olacak. Bu araçlar, asayiş, terör ve uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere güvenlik faaliyetlerimizin daha etkin yürütülmesini kolaylaştıracaktır.

Her zaman söylüyorum, polisimizin ve jandarmamızın ayağının değmediği, devriye atmadığı hiçbir yer olamaz. Sadece personel sayısıyla arzu ettiğimiz güvenlik iklimini tesis edemeyiz. İnsan kaynağıyla birlikte araç, gereç, donanım ve teknolojik kapasitenin de güçlendirilmesi şart. Kolluk birimlerimizi görünür kılacak, daha hızlı, daha caydırıcı kılacak olan teknik donanım ve imkânlardır. Bugün sizlerin kullanımına sunacağımız araçlarla inşallah bu amacımıza bir adım daha yaklaşmış oluyoruz sözleriyle devam etti.




Yok artık! Qualcomm, Intel’i satın mı alıyor?

Qualcomm, Intel’i satın almak istiyor. Şu anda doğruluğu kesin olmayan bilgilere göre şirket, Intel’i satın almak istiyor.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı, ülkenin dört bir yanında gece gündüz çalışan tüm emniyet güçlerini selamlayarak güçlü devlet ve toplumun birinci şartı güvenliktir açıklamasında bulunuyor. Törenin ardından bazı kaynaklar araçların içinde yerli araç Togg’un bulunmadığını söyleselerde bu bilgi doğru değildir. Konuşma yayınında da göründüğü gibi araçların içerisinde yerli araç Togg’lar da mevcut durumda.

Peki siz envantere yeni giren 7204 araç hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
23
2024
0
Executive at video game developer sentenced to death over fatal poisoning

Executive at video game developer sentenced to death over fatal poisoning

A former Yoozoo Games executive has been sentenced to death over the poisoning of the company’s founder. Xu Yao poisoned...

Spread the love <3
Nis
26
2024
0
192: How to Use Backward Chaining to Differentiate Instruction

192: How to Use Backward Chaining to Differentiate Instruction

We’ve covered a lot of differentiation strategies over the years, and here’s one you may not have heard of: backward...

Spread the love <3
May
17
2024
0
Türkiye’de satılan BMW iX2’yi kullandık!

Türkiye’de satılan BMW iX2’yi kullandık!

BMW, heyecanla beklenen Yeni iX2 modelini Türkiye pazarına sundu. Dalaman’da gerçekleşen ve ShiftDelete.Net ekibinden Hakkı Alkan’ın da katıldığı ve test...

Spread the love <3
Ağu
18
2024
0

Mickey Mouse ile özel dedektiflik yapıyoruz: Mouse: P.I. For Hire oynanış fragmanı yayınlandı!

Polonya merkezli Fumi Games ve Avustralyalı PlaySide Studios Limited’in ortak yapımı olan Mouse: P.I. For Hire, siyah-beyaz çizgi film tarzı...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?