Teknoloji 21 Eylül 2024

Galaxy Ring’in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı

Samsung, giyilebilir teknolojilere bir yenisini ekleyerek bu yıl kullanıcılarını şaşırtmıştı. Sağlık ve fitness takibi için geliştirilen Galaxy Ring, sadece parmağa takılarak nabız, uyku takibi ve diğer sağlık verilerini anında izleyebiliyor. Ancak anlaşılan Samsung, Galaxy Ring’in sunduğu bu işlevselliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmak adına, ürün yelpazesini genişletmiş.

Galaxy Ring başlangıçta 9 farklı boyut seçeneği ile duyurulmuştu, ancak gelen yeni bilgilere göre Samsung, bu seçeneklere 14 ve 15 numara olmak üzere iki yeni boyut daha ekleyecek. Ek olarak, bu yeni boyutların sadece daha büyük olmakla kalmayıp, daha büyük batarya kapasitesi sunacağı da konuşuluyor.

Daha önceki modellerde, batarya boyutu ve kullanım süresi yüzüğün büyüklüğüne göre değişiyordu. En büyük modellerde 22.5 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya 7 güne kadar kullanım süresi sunuyordu. Yeni boyutlarda bu süre daha da uzayabilir.




Samsung Galaxy Ring günlük rutinlerinizi kontrol edebilecek!

Samsung Galaxy Ring, SmartThings entegrasyonu sayesinde günlük ev rutinlerinizi kontrol edebilecek. Örneğin, ışıkları kapatabilecek.

Fiyat tarafında ise kullanıcıları endişelendirecek bir değişiklik olmayacak. Çünkü Samsung, tüm bu boyut seçeneklerine rağmen fiyatı sabit tutuyor. Galaxy Ring, 399 dolar fiyat etiketiyle satışta kalacak. Bu fiyat, boyut ve batarya fark etmeksizin sabit olacak. Yani, kullanıcılar hangi boyutu seçerlerse seçsinler, aynı fiyattan yararlanabilecek.

Samsung’un seçeneği artırması, hem sağlık takibi cihazlarını hem de giyilebilir teknolojiyi daha erişilebilir hale getirmek açısından önemli. Daha fazla boyut ve daha uzun pil ömrü seçenekleriyle Galaxy Ring, pazarda önemli bir yer edinecek gibi görünüyor.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Galaxy Ring’in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı 5

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
26
2024
0
FAQ: frequently asked prepositions questions

FAQ: frequently asked prepositions questions

What is a preposition and examples? A preposition is a word that shows the relationship between a noun or pronoun...

Spread the love <3
Mar
30
2024
0
Çorba parası çıktı! PUBG Mobile için ‘nihayet’ dedirten özellik geliyor

Çorba parası çıktı! PUBG Mobile için ‘nihayet’ dedirten özellik geliyor

Battle Royale türünün mobil uzantılarından PUBG Mobile, ilk günkü popülaritesinde olmasa da halen çok büyük bir kitle tarafından oynanıyor. 2018...

Spread the love <3
Ağu
06
2024
0

Bu akşam Instagram açılıyor mu?

Geçtiğimiz Cuma sabahı, sosyal medya kullanıcıları Türkiye’de beklenmedik bir sürprizle karşılaştı: Instagram’a erişim bir anda kesildi. İlk başta bu durumun...

Spread the love <3
Mar
02
2024
8
Microsoft uyardı! Edge’in son güncellemesini kurmayın

Microsoft uyardı! Edge’in son güncellemesini kurmayın

Microsoft, Edge ile web dünyasındaki payını büyütmek istiyor. Bu kapsamda ise tarayıcısına Google Chrome gibi rakiplerde olmayan özellikler koymayı hedefliyor....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?