Teknoloji 21 Eylül 2024

Civilization VI ve Street Fighter IV ücretsiz oldu! Ama bir şartla

Netflix, Geeked Week 2024 etkinliğinde oyun dünyasındaki iddiasını artıracak önemli duyurulara imza attı. Yayın devi, strateji oyunu severlerin favorisi Civilization VI ve dövüş oyunu klasiği Street Fighter IV Champion Edition’ın Netflix Games ile ücretsiz olacağını açıkladı.

Take Two Interactive ve Capcom ile yapılan anlaşmalar sayesinde Netflix aboneleri, yakın zamanda Civilization VI’nın Platinum Edition sürümünü alacak. Bu kapsamda oyunun tüm genişletme paketleri ve içerikleriyle birlikte indirip oynayabilecek. Street Fighter IV Champion Edition ise iOS ve Android cihazlarda çapraz oyun desteğiyle sunulacak.

Civilization VI ve Street Fighter IV ücretsiz oldu! Ama bir şartla 7

Oyunlar için henüz tarih verilmedi, ancak bu iki önemli oyunun platforma eklenmesi oldukça dikkat çekiyor. Bu da Netflix’in oyun sektöründeki büyüyen gücünü ortaya koyuyor. Şirket; Monument Valley, Hades ve Grand Theft Auto Trilogy gibi yapımları Netflix Games’e ekleyerek mobil oyun alanındaki atağını sürdürüyor.




Microsoft, filmlere konu olan nükleer santrali yapay zeka için aldı!

Three Mile Island nükleer santrali Microsoft yatırımıyla yeniden canlanacak. Yıllardır kapalı olan santral, yapay zekaya güç verecek.

Netflix ayrıca Zack Snyder’ın bilim kurgu destanı Rebel Moon evreninde geçen yepyeni bir mobil oyun duyurdu. Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Blood Line: A Rebel Moon Game, oyunculara farklı karakter sınıflarıyla isyana katılma imkanı sunacak.

Şirket ayrıca Squid Game için oyun geliştirmeye başladı. Squid Game: Kıran Kırana olarak Netflix Games kütüphanesine eklenecek oyunda, diziden esinlenilmiş parkurları geçmeye çalışıyoruz.

Peki siz Netflix Games hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Civilization VI ve Street Fighter IV ücretsiz oldu! Ama bir şartla 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
05
2024
0
SEO Vibes on Tour İstanbul etkinliği: Dijital dünyanın uzmanları bir araya geliyor

SEO Vibes on Tour İstanbul etkinliği: Dijital dünyanın uzmanları bir araya geliyor

SEO Vibes on Tour etkinliği, 18 Nisan 2024 tarihinde dijital dünyanın profesyonellerini bir araya getirmek üzere İstanbul’da gerçekleşecek. Worldef, SEOUP...

Spread the love <3
Mar
30
2024
0
Google hints that Apple is set to support RCS by this fall

Google hints that Apple is set to support RCS by this fall

Google today briefly showed a section on the new Google Messages page claiming that Apple is set to roll out...

Spread the love <3
Eyl
19
2024
0

Yeni MatePad ve Watch GT5 serisi ön inceleme!

Huawei, teknolojideki öncülüğünü bir kez daha kanıtlayarak yeni ürünlerini teknoloji dünyasına sundu. Bu video incelemesinde, Huawei’nin yenilikçi çözümleri ve bu...

Spread the love <3
Tem
21
2024
0

Xiaomi 13 serisi için HyperOS beta güncellemesi başladı!

Xiaomi, 13 serisi telefonları için HyperOS resmi sürümünün beta testlerini bu gece itibariyle başlatıyor. Peki neler değişiyor? Bu güncellemeyle ilgili...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?