Teknoloji 21 Eylül 2024

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor!

Google geçtiğimiz dönemde Arama İçin Daire İçine Al’ı devreye alarak Android cihazlara önemli bir yapay zeka özelliği kazandırdı. Şu anda sadece Pixel ve Samsung Galaxy modellerinde kullanılabilir olan bu özellik, nihayet Xiaomi ve vivo modellerine de geliyor.

Google’ın yapay zeka destekli görsel arama aracı “Arama İçin Daire İçine Al”, yakında Xiaomi ve vivo’nun amiral gemisi cihazlarında da kullanılabilir olacak. Bu özellik, kullanıcıların ekranlarında bir daire çizerek herhangi bir nesneyi aramalarına olanak tanıyor.

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor! 9

Sızan son bilgilere göre Xiaomi, 26 Eylül’de Xiaomi 14T serisini tanıtacak. Bu cihazlarla birlikte Arama İçin Daire İçine Al gibi yapay zeka özelliklerini de modellerine getirecek. Ancak özelliğin lansmanla birlikte mi yoksa daha sonra bir güncellemeyle mi geleceği henüz net değil.




Çinli üretici, gözünü Audi’ye dikti! Satın mı alıyor?

Nio, Audi’nin Belçika fabrikasını satın alabilir. Avrupa’daki gümrük vergisinden kaçınmak isteyen şirketin planları neler?

vivo’nun ise Ekim ayında tanıtacağı X200 serisinde Arama İçin Daire İçine Al özelliğini sunması bekleniyor. X200 serisinin, vivo’nun bir sonraki amiral gemisi modelleri olacağını belirtmek gerekiyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar; ekranlarındaki metin, resim veya video içeriğinin etrafına bir daire çizerek anında Google araması yapabiliyor. Yapay zeka tabanlı özellik ile kullanıcılar, uygulama değiştirmek veya mevcut ekrandan çıkmak zorunda kalmıyor.

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor! 10

Google, yeni özelliğini yıl sonuna kadar 200 milyon kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Şu anda Pixel ve Samsung Galaxy telefonlarında bulunan özellik, Xiaomi ve vivo’nun da katılımıyla daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacak.

Samsung’un sevilen yapay zeka özelliği Xiaomi ve vivo’ya geliyor! 11

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
25
2024
0
Google mesajlarda sevilmeyen özellik devre dışı mı kalıyor?

Google mesajlarda sevilmeyen özellik devre dışı mı kalıyor?

Google mesajlar uygulamasına geçen yıl Android 14 ile aldığı animasyonlu emojilerle tepki verme özelliği geldi. Ancak söz konusu özelliği sevenlerin...

Spread the love <3
Mar
20
2024
0
Hong Kong passes controversial security law in latest crackdown on dissent

Hong Kong passes controversial security law in latest crackdown on dissent

Hong Kong’s parliament has unanimously passed a new security law which grants the government more power to quash dissent. The...

Spread the love <3
Haz
01
2024
0

Yeni FIFA serisi geliyor! Başkan müjdeyi verdi

FIFA Başkanı Gianni Infantino, X’te yaptığı paylaşımda FIFA’nın yepyeni bir futbol oyunu serisi üzerinde çalıştığını açıkladı. EA Sports ile yollarını...

Spread the love <3
May
25
2024
0
International Court of Justice orders Israel to halt Rafah offensive

International Court of Justice orders Israel to halt Rafah offensive

The International Court of Justice (ICJ) has ordered Israel to stop its military offensive in the southern Gaza city of Rafah....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?