Teknoloji 23 Eylül 2024

WhatsApp’tan beklenen gizlilik özelliği: Yabancılardan gelen mesajlara son!

WhatsApp, Android için beta sürümüne gizlilik odaklı yeni bir araç getiriyor. Popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcının yabancılardan gelen mesajları engellemesine izin verecek. Şu anda test edilmeye başlanan yeni özellik muhtemelen çok yakında tüm kullanıcılara sunulacak.

WhatsApp bilinmeyen kişilerden gelen mesajları otomatik engelleyecek

WABetaInfo’ya göre yeni özellik 2.24.20.16 test sürümüne dahil edildi. Aşağıda yer alan ekran görüntüsünde gösterildiği gibi uygulama ayarlarında “Gelişmiş” bölümünde “Bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engelle” adlı bir seçenek karşımıza çıkacak.

WhatsApp’tan beklenen gizlilik özelliği: Yabancılardan gelen mesajlara son! 7

WhatsApp’ın yeni özelliği, kısa bir süre içinde bilinmeyen bir kişiden alınan çeşitli mesajların izlenmesiyle çalışacak. Bu sayede WhatsApp gelen mesajın spam olup olmadığını anlayacak ve gerekli durumda bunları otomatik olarak engelleyecek.




WhatsApp sohbet ekranı değişiyor! İşte yeni hali

WhatsApp için sohbet teması desteği geliyor. Buna göre mesajlaşma ekranını kişisel zevklerinize göre değiştirebileceksiniz.

Yeni özelliğin tanımadığınız kişilerden alınan tüm mesajlarda geçerli olmayacağını, yalnızca uygulamanın bu mesajlarda uygunsuz bir davranış tespit etmesi durumunda uygulanacağını da belirtelim.

Bu özellik etkinleştirilmeden mesajlar alınırsa WhatsApp, kullanıcıya öğeyi etkinleştirmesini de önerebilecek. Ancak aracın uygulamanın son sürümüne ulaşması konusunda henüz bir tarih verilmedi. Şu anda sadece Android için beta sürümünde test edilen özelliğin yakında tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.

Peki ya siz WhatsApp’ın yeni özelliği ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

WhatsApp’tan beklenen gizlilik özelliği: Yabancılardan gelen mesajlara son! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Ağu
04
2024
0

Samsung’un sudan ucuz iki yeni modeli ortaya çıktı!

Samsung, Galaxy F05 ve Galaxy M05’in çıkışıyla bütçe dostu akıllı telefon portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. İki yeni model son olarak Hindistan’da...

Spread the love <3
May
09
2024
0
Google’dan sohbetlere renk katacak selfie özelliği!

Google’dan sohbetlere renk katacak selfie özelliği!

Google Mesajlar, kullanıcılarına mesajlaşma deneyimlerini eğlenceli hale getirecek Selfie Gif adında bir özelliği duyurdu. Kısacası, artık mesajlarınızı metinle sınırlamak zorunda...

Spread the love <3
Tem
27
2024
0

ASUS ROG Ally X inceleme!

Son zamanlarda piyasaya birçok el konsolu sürülüyor ve ASUS ROG Ally X de bunlardan biri. Uzun süredir beklenen bu model,...

Spread the love <3
May
29
2024
9
Güneş Okulları Web Tasarım Derslerim: Öğrencilerin Üretkenliğini Keşfedin

Güneş Okulları Web Tasarım Derslerim: Öğrencilerin Üretkenliğini Keşfedin

12 Yaşındaki Öğrencilere Web Sitesi Tasarımı Dersi: Üretkenliği Teşvik Etmek Merhaba herkese! Son zamanlarda 12 yaşındaki öğrencilerime web sitesi tasarımı...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?