Teknoloji 23 Eylül 2024

Efsane geri dönüyor: Far Cry serisi sil baştan başlıyor!

Ubisoft’un Far Cry serisi, oyun dünyasının en sevilen ve uzun soluklu serilerinden biri. Ancak son oyunlar, önceki yapımların yakaladığı başarıya ulaşamadı. Ubisoft ise bu durumu tersine çevirmek ve seriyi yeni bir döneme taşımak için kolları sıvadı.

Ubisoft’un iş ilanları sayfasında yayınlanan yeni bir ilana göre, şirket “Far Cry markalı oyunların yeni nesli” için bir 3D programlama ekip lideri arıyor. Bu, Ubisoft’un Far Cry serisini baştan aşağı yenilemeye hazırlandığı anlamına geliyor.

Efsane geri dönüyor: Far Cry serisi sil baştan başlıyor! 7

İlanda yer alan “yeni nesil” ifadesi, Ubisoft’un sadece grafiksel iyileştirmelerden fazlasını hedeflediğini gösteriyor. Muhtemelen oynanış mekanikleri, hikaye anlatımı ve genel oyun deneyiminde köklü değişiklikler görebiliriz.




Far Cry 7’nin kötü adamı belli olmuş olabilir!

Far Cry 7 hakkında ortaya çıkan bir sızıntıya göre oyunda kimin kötü karakteri canlandıracağı belli oldu. İşte detaylar!

Bu yenilik hamlesi, Far Cry serisi için oldukça önemli bir gelişme. Son oyunlara gelen eleştiriler dikkate alındığında, Ubisoft’un seriye yeni bir soluk getirme ihtiyacı olduğu aşikar. Tabii şu anda Far Cry’ın geleceğine dair net bilgilerimiz bulunmuyor.

Far Cry 6’da Breaking Bad’ten Gus olarak tanıdığımız Giancarlo Esposito vardı. Yeni sızıntılara göre, Far Cry 7 ‘nin geliştirilme aşamasında olduğu ve yine çok ünlü bir oyuncuyla çalışıldığı belirtiliyor. Cillian Murphy’nin muhtemel rolü, oyunseverler arasında büyük heyecan yaratmış durumda.

Efsane geri dönüyor: Far Cry serisi sil baştan başlıyor! 8

Ubisoft’un seriyi kökten değiştirmeye hazırlandığını söylemek mümkün. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu odaklı yeni Far Cry oyunları hakkındaki söylentiler de heyecanı artırıyor. Şirketin önümüzdeki dönemde Far Cry’ın geleceğiyle ilgili resmi açıklamalar yapması bekleniyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
31
2024
0

Asitsiz kola gibi: Çimentosuz beton icat edildi!

Beton, inşaat sektöründe en yaygın olarak kullanılan malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Ancak betonun zararları da biraz fazla. Bilim insanları, geleneksel...

Spread the love <3
Nis
26
2024
0
159: Connecting Students in a Disconnected World

159: Connecting Students in a Disconnected World

Breakout rooms, collaborative projects, games—whatever we do, it’s crucial that we do something to get our students talking to each...

Spread the love <3
Nis
10
2024
0
Cambium is building a recycled wood supply chain

Cambium is building a recycled wood supply chain

The global demand for wood could grow by 54% between 2010 and 2050, according to a study by the World...

Spread the love <3
Eki
03
2024
0

Bir Çinli otomotiv devi daha Avrupa’da üretim yapacak!

Xpeng, Avrupa’da üretim için seçenekleri değerlendirdiğini açıkladı. Xpeng Başkan Yardımcısı ve Eş Başkanı Brian Gu; Avrupa’da sözleşmeli üretim, mevcut fabrikalarla...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?