Teknoloji 23 Eylül 2024

Elektrikli MG’ler için geri sayım! Ne zaman geliyor?

MG Türkiye, yetkili servis ağını ülke çapında genişletmeyi hedefliyor. Şirket, bugüne kadar 17 ile hizmet veren servis noktasını yıl sonuna kadar 23 ile çıkaracak. Buna göre tüm Türkiye’deki yetkili servislerinde çalışan teknisyenlerine TSE sertifikası aldıran ilk ve tek otomotiv markası oldu.

29 ilde 37 bayi ve 700’e yakın çalışanıyla hizmet veren MG; elektrikli araç alanında büyümek istiyor. 2024 sonuna kadar yetkili servis sayısını 40’a çıkarmayı hedefleyen marka, hizmet ağıyla elektrikli MG için yatırımlarını artırıyor.

Öte yandan, MG’nin merakla beklenen yeni modelleriyle ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Turbo hibrit teknolojisine sahip Yeni MG HS’nin Ekim ayında Türkiye pazarına girmesi planlanıyor. İlgilenenler için ön satış seçenekleri sunulacak.




Avrupa’nın en büyük batarya şirketi, elektrikli araç krizine yenik düştü!

Elektrikli araç batarya şirketi Northvolt, kriz nedeniyle işten çıkarmalar ve fabrika genişletmelerini durdurma kararı aldı.

Ayrıca, MG’nin akıllı bağlantı sistemi iSmart’ın Türkiye’de kullanıma uygunluğu onaylandı. Demo araç testlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından, iSmart’ın 2024 yılı bitmeden Türkiye’deki kullanıcılara sunulması planlanıyor.

MG Türkiye, müşteri memnuniyetine verdiği önemi sürekli eğitim programlarıyla da gösteriyor. TSE sertifikalı teknisyenlerden oluşan ekibiyle, elektrikli araç servisinde kalite ve uzmanlığı bir araya getiriyor.

Elektrikli MG’ler için geri sayım! Ne zaman geliyor? 5

MG Türkiye, elektrikli araç teknolojisindeki yenilikleri ve gelişmiş hizmet anlayışını birleştirerek, Türkiye otomotiv pazarında fark yaratmak istiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?


source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
05
2024
0
How to Use Bento Grids Design in Your Web Projects

How to Use Bento Grids Design in Your Web Projects

I believe we may have all noticed the trend of meticulously organized web layouts reminiscent of Japanese bento boxes. These...

Spread the love <3
Mar
15
2024
11
Uygun fiyatlı Tesla’dan kötü haber geldi!

Uygun fiyatlı Tesla’dan kötü haber geldi!

Tesla, bir süredir uygun fiyatlı elektrikli otomobil projesi üzerinde çalışıyor. Avrupa için Gigafactory Berlin ve Amerika için Gigafactory Texas’ta üretilmesi...

Spread the love <3
Mar
25
2024
0
Samsung’dan bir modele daha Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi!

Samsung’dan bir modele daha Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi!

Güncelleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Samsung cephesinde en büyük hedeflerden birisi de çok yakında genel kullanıma açılması beklenen Android 15’in öncesinde uyumlu...

Spread the love <3
Ağu
05
2024
0

iPhone DNS ayarları nasıl değiştirilir? [2024]

Daha iyi bir internet deneyimi elde etmek, reklamlardan kurtulmak ve yasaklı sitelere erişmek isteyen milyonlarca kişi DNS ayarlarını değiştiriyor. Günümüzde...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?