Teknoloji 24 Eylül 2024

Xiaomi 14T Pro entegre Gemini AI desteğiyle yolda!

Yapay zekanın mobil cihazlarda kullanımı giderek artıyor. Son zamanlarda birçok telefon üreticisi cihazlarını AI desteğiyle pazarlama yolunda gidiyor. Xiaomi 14T Pro da bu yoldan ilerleyerek entegre Gemini AI desteğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Xiaomi 14T Pro yapay zeka ile güçlendirilecek

Xiaomi entegre Gemini AI yapay zeka asistanı ile piyasaya çıkacak. Merakla beklenen telefon bu hafta 26 Eylül’de dünya çapında piyasaya sürülecek.

Xiaomi 14T Pro entegre Gemini AI desteğiyle yolda! 5

Heyecanla beklenen yeni Xiaomi telefonunun global pazarda Xiaomi 14T Pro adıyla çıkacağını, fakat Çin’de Redmi K70 Extreme Edition olarak raflara geleceğini de belirtelim. Daha önce de şirket buna benzer bir pazarlama stratejisi izleyerek cihazlarını küresel pazara farklı isimlerle getirmeyi tercih etmişti. Yeni modelde de aynı stratejinin uygulanacağı vurgulanıyor.




Xiaomi’nin otomobil planları sızdı! Üç model yolda

Xiaomi, iddialı elektrikli otomobil planlarıyla sektörde büyük etki yaratmaya hazırlanıyor. Buna göre yol haritası sızdırıldı.

Xiaomi 14T Pro modeli Çin pazarındaki Redmi K70 Extreme Edition cihazına oldukça benzeyecek. Fakat aradaki fark, global modelin Google’ın halihazırda mevcut yapay zekasıyla gelecek olması olarak belirtiliyor.

Ana model Çin pazarına özel olacağı için bu Çinli üreticinin uluslararası pazara benzersiz bir fark yaratmak için en güvenli seçeneği gibi görünüyor.

Xiaomi’nin yeni telefonu kullanıcılar için kullanılabilirliği artıracak önemli özellikler sunmayı planlıyor. ABD’li teknoloji devi Google’ın yapay zekasının Çinli markanın akıllı telefonlarında kullanılması, Gemini’nin giderek daha fazla insan tarafından kullanılması için yapılan ağır bir yatırımın sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Peki ya siz Xiaomi 14T Pro’nun entegre Gemini AI yapay zeka asistanı ile birlikte gelmesiyle alakalı neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
06
2024
0
PS5’e gelecek ilk Xbox oyunu için beklenen açıklama!

PS5’e gelecek ilk Xbox oyunu için beklenen açıklama!

Xbox, bir süre önce bazı oyunlarını PlayStation 5‘e getirmeye karar verdi. Bunlardan biri de Sea of Thieves oldu. Korsancılık yapımının...

Spread the love <3
Eyl
17
2024
0

AGON PRO AG246FK ve AG256FS tanıtıldı: Espor için yeni standartlar!

AOC’nin AGON PRO serisi, esporculara yönelik üstün performans sunan iki yeni model ile geliyor: AG246FK ve AG256FS. Bu modeller, yüksek...

Spread the love <3
May
17
2024
0
Starving Gaza children dying the &#039;size of a skeleton&#039;

Starving Gaza children dying the 'size of a skeleton'

Starving children and adults in Gaza are dying after being reduced to the “size of a skeleton”, according to the...

Spread the love <3
Tem
17
2024
0

Sıcak havalar elektrikli otomobilin bataryasını öldürebilir!

Sıcak hava dalgasının ortasında kalan Türkiye, sıcaklık rekorları kırmaya devam ediyor. Bu durum ise elektrikli otomobil sahiplerinin bazı konularda endişelenmesine...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?