Teknoloji 24 Eylül 2024

iPhone 16 Pro direnç testinde akıllarda soru işareti bıraktı

Yakın zaman önce piyasaya çıkan iPhone 16 Pro modeli direnç testinde akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı. YouTube’da yayınlanan incelemede cihaz iPhone 15 Pro ile dayanıklılık konusunda karşılaştırıldı. Cihazın yeni ultra ince çerçeve tasarımının yeni modellerde zayıflığa yol açtığı ortaya çıktı.

iPhone 15 Pro halefinden daha dayanıklı çıktı

Sam Kohl adlı YouTuber, iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro’yu yan yana koyarak iki cihazın direnç seviyesini karşılaştırdı. Yeni modelin daha fazla hasar gördüğü fark edildi. Aynı zamanda testte iPhone 16 Pro’nun tüm ekranının çatladığı ve cihazın kapanıp bir daha çalışmadığı görüldü. Dikkat çeken direnç testini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Shiftdelete.net

iPhone 15 Pro bir miktar hasara uğrasa da çalışmaya devam etti. Geçen yılın amiral gemisi telefonu ancak betona aşırı düşmelerden sonra çalışmayı durdurdu. Yeni modele göre telefon daha güçlü bir yapıya sahip olduğunu ispatladı.




iPhone 16 serisi Türkiye tamir ücretleri ne kadar?

iPhone 16 serisi için tamir ücretleri belli oldu. Ekran, arka cam ve batarya gibi değişimlerde zam mevcut.

YouTuber, iPhone 16 Pro’nun kırılganlığının telefonun daha ince kenarlarından kaynaklandığını dile getirdi. Bu da Apple’ı bağlantısı kesilmiş olabilecek OLED panel konektörü de dahil olmak üzere daha fazla bileşeni daha küçük bir alana sıkıştırmaya zorladı.

iPhone 16 Pro bıçak ve çekiçle zorlandı

Başka bir YouTube kanalı olan Tech Rax ise iPhone 16 Pro’yu bıçakla kesmeye ve çekiçle telefonun dayanıklılığını zorlamaya çalıştı.

Shiftdelete.net

Üzerine çekiç düşürülmesinin ardından telefonun düğmeleri çalışmayı durdurdu. Birkaç darbeden sonra ise ekran tamamen bozuldu.

Peki ya siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
02
2024
9
Self-healing code is the future of software development

Self-healing code is the future of software development

[Ed. note: While we take some time to rest up over the holidays and prepare for next year, we are...

Spread the love <3
Tem
17
2024
0

Ofise gelen en güçlü robot süpürge: Ecovacs T30 Pro inceleme!

Ecovacs Deebot T30 Pro, en gelişmiş teknolojilerle donatılmış bir robot süpürge olarak ofisimize gelmiş durumda. Ecovacs T30 Pro inceleme sizlerle....

Spread the love <3
Mar
08
2024
10
Fortnite çöktü mü? Ne zaman açılacak?

Fortnite çöktü mü? Ne zaman açılacak?

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından Fortnite, sunucu hatasıyla gündeme geldi. Aktarılan bilgilere göre Fortnite oyuncuları, “sunucu çevrimdışı” hatasıyla karşılaşıyor....

Spread the love <3
Nis
10
2024
0
Honor kullanıcıları buraya! Android 14 dağıtımı başladı

Honor kullanıcıları buraya! Android 14 dağıtımı başladı

Honor, Android 14 tabanlı MagicOS 8.0 arayüzü için çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda amiral gemisi modeller başta olmak üzere popüler birçok...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?