Teknoloji 25 Eylül 2024

Bu kulaklıkla her şeyi duyacaksınız: Nothing Ear (open) tanıtıldı!

Nothing, Ear (open) adını verdiği ilk açık kulak kablosuz kulaklığını görücüye çıkardı. 149 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken Ear (open; kulak kanalına tam oturmayan ve çevre seslerinin duyulmasını sağlayan tasarımıyla dikkat çekiyor.

Standart kulaklıklara kıyasla daha konforlu bir deneyim amaçlayan Ear (open), özellikle çevre farkındalığının önemli olduğu kullanımlar için ideal. Bisiklet sürerken, koşarken veya kalabalık ortamlarda yürürken müziğin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyacak.

Bu kulaklıkla her şeyi duyacaksınız: Nothing Ear (open) tanıtıldı! 5

Ear (open), her kulaklıkta bulunan 14,2 mm’lik sürücülerle güçlü bir ses performansı vadediyor. Nothing, bu sürücülerin sızıntıyı minimize ederken yüksek kaliteli ses sunmak üzere tasarlandığını belirtiyor. Ayrıca iki mikrofon ve gelişmiş gürültü engelleme teknolojisi (Clear Voice Technology 3.0) yer alıyor.




Samsung ve Hyundai anlaşmaya vardı: Telefondan araba kontrolü!

Samsung, Hyundai, ve Kia arasında yapılan anlaşmayla beraber artık Galaxy telefondan araç içi kontrol edilebilecek…

Bluetooth 5.3 bağlantısını destekleyen Ear (open); AAC ve SBC kodeklerini de destekliyor. Aynı anda iki cihaza bağlanabilme ve cihazlar arası hızlı geçiş özelliğine sahip olduğunun altını çizelim. Oyuncular için ise Nothing Phone ile kullanıldığında otomatik olarak devreye giren Düşük Gecikme Modu bulunuyor.

Sadece 8,1 gram ağırlığındaki kulaklıklar, üç noktalı dengeleme sistemi ve silikon kancalarla kulağa oturuyor. 8 saate kadar müzik dinleme imkanı sunan Ear (open), şarj kutusuyla birlikte toplamda 30 saate kadar kullanım süresi vadediyor. 10 dakikalık hızlı şarj ile 2 saatlik kullanım süresi elde etmek de mümkün.

Nothing Ear (open) için ön siparişler 24 Eylül’de başlayacak ve 1 Ekim’de dünya genelinde satışa sunulacak. Fiyatlandırmanın 149 dolardan başladığını hatırlatalım.

source

Spread the love <3

You may also like...

Haz
01
2024
0

Kritik hata! Tesla binlerce aracı geri çağırdı

Tesla, bir çok modeli etkileyen hata nedeniyle binlerce aracı geri çağırdı. Tesla’da geri çağırmalar son dönemde arttı. Geçtiğimiz ay binlerce...

Spread the love <3
May
15
2024
0
Startup Blueprint: TC Disrupt 2024 Builders Stage agenda sneak peek!

Startup Blueprint: TC Disrupt 2024 Builders Stage agenda sneak peek!

TechCrunch Disrupt, our flagship startup event held annually in San Francisco, is back on October 28-30 — and you can...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
The 7 Most Popular Search Engines, Their Pros And Cons, And Ownership Influence

The 7 Most Popular Search Engines, Their Pros And Cons, And Ownership Influence

In today’s digital world, search engines serve as our gateway to vast realms of information on the internet. Let’s delve...

Spread the love <3
Tem
21
2024
0

Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max kıyaslama!

Akıllı telefon dünyasının iki devi, Apple ve Samsung, en son amiral gemileriyle yine karşı karşıya. Temmuz 2024’te yapılan bu karşılaştırma,...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?