Teknoloji 26 Eylül 2024

Ubisoft’tan kötü haber: Assassin’s Creed Shadows ertelendi!

Ubisoft son günlerde internette dolaşan söylentileri resmen doğruladı. Assassin’s Creed Shadows oyunu ertelendi. Merakla beklenen oyunun normal şartlarda bu yılın Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Fakat şirketin açıklamasına göre oyunu oynamak için serinin hayranlarının bir süre daha beklemeleri gerekecek.

Assassin’s Creed Shadows’un yeni çıkış tarihi açıklandı

Ubisoft, heyecanla beklenen Assassin’s Creed Shadows’un yeni çıkış tarihini duyurdu. Açıklanan bilgilere göre merakla beklenen oyun 14 Şubat 2025 tarihinde piyasaya sürülecek. Şirketin hayranlarından erteleme için talep ettiği bu ek süre, oyun deneyimi iyileştirmek için kullanılacak.

Ubisoft ekibi tarih değişikliği duyurusunda maceranın artık tamamlandığını, tüm anlatım ve oynanış unsurlarına sahip olduğunu bildirdi. Ancak oyuncuları daha fazla mutlu edebilmek adına birkaç aylık daha geliştirme çalışması yapılması gerektiğini ifade etti.




PlayStation 5 ve DualSense için üç yeni renk geldi!

PlayStation 5 ve DualSense için üç yeni renk seçeneği sunan Chroma Collection serisi tanıtıldı. İşte detaylar…

Assassin’s Creed Shadows’un geliştirici stüdyosu yaptığı açıklamada, “Bu ek süre özellikle Naoe ve Yasuke’nin çok farklı iki oyun tarzı getirdiği, iki kahramanla bir macera vaadini yerine getirerek, serideki en büyük bölümün tutkusunu tam olarak yerine getirmesine olanak tanıyacak” sözlerine yer verdi.

Ubisoft’tan kötü haber: Assassin’s Creed Shadows ertelendi! 7

Assassin’s Creed Shadows’un ertelenmesi, PC’de oynayanlar açısından olumlu bir gelişme olarak görülebilir. Zira bu oyunun Epic Games Store’da sahip olduğu geçici ayrıcalıkların sona erdiği anlamına gelecek. Şubat ayında piyasaya sürüldüğünde oyuna Steam üzerinden de erişilebilecek. Ancak Ubisoft Connect yazılımının yardımcı kullanımını gerektirmeye devam edecek.

Assassin’s Creed Shadows’un ertelenmesini bazı hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Fakat Ubisoft ekibi bunun oyuncular için en iyi karar olduğunu söyledi. Aslında kısa süre önce şirketin Tokyo Game Show 2024 için hazırladığı sunumu son anda iptal etmesi zaten akıllara bu erteleme fikrini getirmişti. Dolayısıyla birçok oyuncu için bu karar pek de sürpriz olmadı.

Peki ya siz bu kararla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ubisoft’tan kötü haber: Assassin’s Creed Shadows ertelendi! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Ağu
07
2024
0

Instagram olayında son perde: Erişimin açılması için karşı dava açıldı!

Dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal medya platformlarından biri olan Instagram için sıcak günler ve saatler sürüyor. Birbiri ardına gelen...

Spread the love <3
Tem
31
2024
0

Milyonlarca Apple kullanıcısı tehlikede: Acil güncelleme uyarısı yapıldı!

ABD siber güvenlik yetkilileri, milyonlarca Apple kullanıcısına güncelleme uyarısı göndererek iOS 17.6 güncellemesini hemen yapmalarını öneriyor. Apple cihazlarını güncellemeyenler, kişisel...

Spread the love <3
Eyl
03
2024
0

Dünya dışı yaşam arayışı genişledi! Artık teknoloji arıyoruz

Dünya dışı yaşam arayışı, insanoğlunun en büyük meraklarından biri olmaya devam ediyor. Bu alandaki en kapsamlı projelerden biri olan SETI...

Spread the love <3
Nis
24
2024
0
What is Biophilic Design? How to Reconnect with Nature through Web Design

What is Biophilic Design? How to Reconnect with Nature through Web Design

In a world where we’re constantly glued to screens and distracted by digital noise, it’s easy to forget about nature....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?