Teknoloji 27 Eylül 2024

PS5 Pro’nun, 120 FPS’e kolaylıkla ulaşabildiği söyleniyor!

Sony’nin merakla beklenen yeni nesil konsolu PS5 Pro, satışa açılmadan önce oyun dünyasında adeta fırtına estiriyor. Konsolun sunduğu özellikler ve performans iddiaları, oyuncuların beklentilerini bir hayli yükseltti. Ancak, 799 Euro’luk başlangıç fiyatı ile PS5 Pro’nun herkes için uygun olup olmadığı tartışma konusu. Yüksek fiyatına rağmen, PS5 Pro’nun sunduğu performans gerçekten etkileyici. Öyle ki, içeriden gelen bilgilere göre cihaz, 120 FPS’e kokaylıkla ulaşıyor.

Sony’den sızdırıldığı iddia edilen bilgilere göre PS5 Pro’nun, 1440p çözünürlükte 120 FPS’e kolaylıkla ulaşabildiği söyleniyor. Eğer iddialar doğruysa bu, özellikle hız ve grafik detayları arasında denge arayan oyuncular için büyük bir artı.

PS5 Pro’nun, 120 FPS’e kolaylıkla ulaşabildiği söyleniyor! 7

Üstelik, bu performans değerlerine ulaşmak için çok fazla optimizasyona bile ihtiyaç duyulmuyor. Geliştirici raporlarına göre, optimize edilmemiş oyunlarda bile PS5 Pro 1300p ile 1600p çözünürlük aralığında 100 FPS’yi rahatça geçebiliyor. Ekstra optimizasyonlar ve PSSR teknolojisiyle bu performans, 1440p’de 120 FPS ya da 4K 60 FPS seviyelerine kadar çıkabiliyor.




PS5 Pro, yüksek fiyatına rağmen peynir ekmek gibi satıyor!

Sony tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan ve bugün itibarı ile ön siparişe açılan PS5 Pro, adeta peynir ekmek gibi satıyor.

Sony’nin Zen 2 tabanlı CPU’sunu devam ettirdiği PS5 Pro, özellikle %45 daha güçlü GPU performansıyla ön plana çıkıyor. Yani, görsel kaliteyi ciddi anlamda iyileştirirken, Final Fantasy 7 Rebirth gibi oyunlarda da daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Bu oyun performans modunda rahatlıkla 60 FPS sunarken, grafiklerdeki gelişmelerin oyuncuların beklentilerini karşılayacağı söyleniyor.

Tabii ki, tüm bu etkileyici performansın yanında yüksek fiyat etiketi birçok oyuncu için düşündürücü olabilir. Ancak, en yüksek performansı isteyen oyuncular için PS5 Pro, şimdilik piyasadaki tek seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Sizce PS5 Pro’nun sunduğu bu yüksek performans, 799 Euro’luk fiyat etiketini hak ediyor mu? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

PS5 Pro’nun, 120 FPS’e kolaylıkla ulaşabildiği söyleniyor! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Eyl
05
2024
0

Anker, IFA 2024’te yeni ürünlerini tanıttı!

Uluslararası Elektrikli ve Dayanıklı Tüketici Ürünleri Fuarı IFA 2024, Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleştiriliyor. Etkinlikte birçok teknoloji şirketi, yeni ürünlerini tanıtacak....

Spread the love <3

Google Translate- Google Çeviri Dilleri- İngilizce- Türkçe Çevirme – Yeni Şafak

Açılan sayfada Türkçe kelimeyi yazarak sağ tarafta bulunan İngilizce seçeneği ile çeviri yapabilirsiniz. Aynı zamanda sağ tarafta bulunan ok tuşuyla...

Spread the love <3
Nis
19
2024
0
Hugging Face releases a benchmark for testing generative AI on health tasks

Hugging Face releases a benchmark for testing generative AI on health tasks

Generative AI models are increasingly being brought to healthcare settings — in some cases prematurely, perhaps. Early adopters believe that...

Spread the love <3
Mar
04
2024
13
A fresh truce between Israel and Hamas could be highly significant - in more ways than one

A fresh truce between Israel and Hamas could be highly significant – in more ways than one

There is increasing hope that a new hostage deal can be agreed between Israel and Hamas in time for the...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?