Teknoloji 28 Eylül 2024

Galaxy S25 Ultra’nın RAM kapasitesi önemli bir detayı gün yüzüne çıkardı!

Samsung, yeni Galaxy S25 Ultra modeliyle amiral gemisi segmentinde çıtayı bir kez daha yükseltiyor. Son gelen sızıntılara göre cihaz, 16 GB RAM seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Telefonun, bellek kapasitesindeki artış sayesinde yapay zeka (AI) görevlerinde büyük bir fark yaratacağı söyleniyor.

Sızıntı yapan Iceuniverse’e göre, Galaxy S25 Ultra’nın üç farklı konfigürasyonu olacak. İlk model, 12 GB RAM + 256 GB depolama ile gelirken, diğer iki versiyon ise tam 16 GB RAM ile sunulacak. Bu versiyonlar 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleri ile kullanıcılara geniş depolama imkanı sunacak.

Artan bellek kapasitesinin en büyük amacı, cihazın özellikle yapay zeka işlemlerinde yüksek performans sergilemesi. Samsung, rakipleri karşısında yapay zeka teknolojilerini daha akıllı ve verimli hale getirmeyi planlıyor. Bu da tabi ki, daha fazla RAM ile mümkün olacak. Yani Galaxy S25 Ultra, sadece bir akıllı telefon olmanın ötesine geçerek, güçlü bir yapay zeka asistanı gibi çalışacak diyebiliriz.




Samsung’un S Pen’siz katlanabilir telefonu ortaya çıktı!

Samsung W25 modelinde S Pen desteği sunmayacak. Ancak, bunun yerine daha farklı bir özellikle karşımıza çıkacak.

Ayrıca, Galaxy S25 ve S25+ modelleri de 12 GB RAM ile piyasaya çıkacak. Her iki model de 256 GB ve 512 GB depolama seçeneklerine sahip olacak. Bu modeller de kullanıcılar için oldukça güçlü seçenekler sunacak olsa da, Galaxy S25 Ultra’nın sunduğu 16 GB RAM ile fark yaratacağı kesin.

Kısacası, Samsung’un yeni amiral gemisi, sadece yüksek RAM kapasitesiyle değil, aynı zamanda yapay zeka deneyiminde de devrim yaratma potansiyeline sahip. Bu kadar güçlü bir cihazla günlük işleri yapmak veya oyun oynamak fazlasıyla tatmin edici bir deneyim sunabilir. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Galaxy S25 Ultra’nın RAM kapasitesi önemli bir detayı gün yüzüne çıkardı! 5


source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
17
2024
0
Python Bytes to String – How to Convert a Str to Bytes and Back Again

Python Bytes to String – How to Convert a Str to Bytes and Back Again

You can use bytes in Python to represent data in binary form. In this article, you’ll learn how to convert...

Spread the love <3
Eyl
20
2024
0

Microsoft Flight Simulator 2024 sistem gereksinimleri açıklandı!

Microsoft Flight Simulator 2024, havacılık ve simülasyon severler için keyifli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 19 Kasım 2024 tarihinde çıkacak olan...

Spread the love <3
Mar
27
2024
0
YouTube uyardı! Video silmek pahalıya mal olacak

YouTube uyardı! Video silmek pahalıya mal olacak

YouTube, içerik oluşturucuları ve kanal sahiplerini, videolarını silmekten kaçınmaları konusunda uyarıyor. Bu, kanallarının gelecekteki büyümesini tehlikeye atacak. YouTube, Todd Beaupre’nin...

Spread the love <3
Ağu
02
2024
0

Ankara’dan Rusya’ya teslim edilen hackerlar kim?

Ankara’da gerçekleşen geniş kapsamlı mahkum takası operasyonunda, Rusya’ya teslim edilen iki önemli hacker dikkat çekti. Bu takas, sadece gazeteci Evan...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?