Teknoloji 29 Eylül 2024

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A16 için geri sayım başladı!

Uygun fiyata sahip olacak Samsung Galaxy A16 cihazının lansmanı giderek yaklaşıyor. Cihazın iki versiyonda aldığı yeni sertifikalar da bunu gösteriyor.

Yakın zaman önce FCC ve TUV Rheinland kurumlarından sertifikasyon alan Galaxy A16 modeli biri 4G, diğeri 5G bağlantı seçenekleriyle ortaya çıktı. Yayınlanan belgelerde, cihazın üçlü kamera sistemine sahip olacağı doğrulanıyor.

Galaxy A16’dan yeni detaylar geldi

Düzenleyici kurumlardan gelen belgeler, merakla beklenen uygun fiyatlı Galaxy A16 5G’nin Samsung’un resmi web sitesinde bir destek sayfası kazanmasının ardından FCC ve TUV Rheinland veritabanlarında görüldü.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A16 için geri sayım başladı! 5

İki kurumdan gelen yeni kayıtlar, Galaxy A16 5G modelinin A3LSMA166M modeliyle tanımlanacağını ve standart bağlantıları destekleyeceğini söylüyor. Yani cihazın 5G, 4G LTE, WiFi, Bluetooth ve NFC desteklerine sahip olacağı belirtiliyor.




Samsung Galaxy S24 FE Türkiye fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy S24 FE Türkiye fiyatı açıklandı. Buna göre ülkemizde 28 bin 999 TL’den sunulacak.

Aynı şekilde A3LSMA165M modeliyle tanımlanacak Galaxy A16 4G için de benzer bir durum görülüyor. Fakat adından da anlaşılacağı gibi cihaz 5G ağlarını değil, yalnızca 4G LTE’yi destekleyecek.

Her iki telefonun da EP-TA800 şarj cihazı ve EP-DN980 veri kablosu, üçlü ana kamera, 25W şarjlı 5.000 mAh pil kapasitesi ile karşımıza çıkacak. Serinin bir önceki modeli olan Galaxy A15’in 18W şarj desteğine göre cihaz önemli bir iyileştirme alacak.

Peki sizin Galaxy A16’dan beklentileriniz neler?

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
10
2024
14
Google, beğenilen özelliğini Android 14’ten kaldırdı mı?

Google, beğenilen özelliğini Android 14’ten kaldırdı mı?

Aralık ayında Android 14 QPR1 ile birlikte Google, Pixel cihazlarda “Pil bilgileri”ni resmi olarak kullanıma sundu. Bu hafta başında Android...

Spread the love <3
Tem
30
2024
0

Saf elektrikli Range Rover Sport görüntülendi!

Dış basında yer alan haberlere göre, Land Rover Range Rover Sport modelinin saf elektrikli prototipine ait casus fotoğraflar yayınlandı. Bu...

Spread the love <3
May
15
2024
0
Zustand vs useState – How to Manage State in React Apps

Zustand vs useState – How to Manage State in React Apps

State management in React applications has evolved a lot in recent years, especially with the advancement of functional state and...

Spread the love <3
May
26
2024
0
Can the Académie française stop the rise of Anglicisms in French? - blog.oup.com

Can the Académie française stop the rise of Anglicisms in French? – blog.oup.com

Oxford University Press’sAcademic Insights for the Thinking World It’s official: binge drinking is passé in France. No bad thing, you may think; but...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?