Teknoloji 29 Eylül 2024

Minecraft beklenen yenilikleri alıyor! İşte dev güncelleme

Minecraft uzun yıllardır oyun dünyasında özel bir yere sahip. Mojang tarafından sunulan güncellemeler ile büyük ses getiren oyun, son olarak Minecraft Live etkinliği kapsamında güncellendi. Etkinlikte Minecraft’la ilgili yeniliklere yer verildi.

Minecraft Live etkinliği, oyuncuları heyecanlandıran bir dizi yeni içerik ve özellik duyurusuyla dolu geçti. En dikkat çekici yeniliklerden biri, ürkütücü atmosferiyle öne çıkan Soluk Bahçe biyomu oldu. Bu biyomda, geceleri ortaya çıkan ve ağaç gövdesine benzeyen yeni bir düşman türü olan Creak (Gıcırtı) yer alıyor.

Minecraft beklenen yenilikleri alıyor! İşte dev güncelleme 9

Mojang’ın açıklamasına göre Gıcırtı’nın üç parlayan gözü bulunacak. Göz teması kurulduğunda hareketsiz kalacak olsa da, doğrudan saldırılara karşı dayanıklı olacağı belirtildi. Oyuncular, bu karakteri yenmek için biyomda gizlenmiş kalp bloğunu bulmak zorunda.




Sevilen korku dizisi iptal edildi!

Chucky dizisi üç sezonun ardından iptal edildi. İkonik bebeği konu alan dizi için bütçe ayrılmadığı belirtildi. İşte detaylar.

Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen iki özellik de nihayet oyuna ekleniyor. Hardcore mod, artık Bedrock Edition’da da oynanabilir olacak. Bu modda, tek bir ölüm oyunu kalıcı olarak sonlandıracak. Yani hayatta kalma mücadelesinin daha da zorlu hale geleceğini söylemek mümkün.

Ayrıca eşyaları tek bir envanterde toplamaya olanak tanıyan Paketler, tüm sürümlerde kullanılabilir olacak. Bu özellik, envanter yönetimini daha düzenli hale getirecek.

Shiftdelete.net

Etkinlikte Element Animation tarafından hazırlanan Minecraft filminin gelişimi hakkında yeni bilgiler de paylaşıldı. 4 Nisan 2025’te sinemalarda gösterime girecek Minecraft filminin hikayesi ve oyuncuları detaylandırıldı.

source

Spread the love <3

You may also like...

Eyl
09
2024
0

OnePlus 13 tanıtım tarihi doğrulandı!

Ülkemizde de etkinlik gösteren OnePlus, son dönemde yeni amiral gemisi serisi üzerine yoğunlaştı. Önemli kaynaklar bugüne kadar cihaz hakkında birçok...

Spread the love <3
Mar
20
2024
0
iPhone 16 ekranı çok daha hassas olacak!

iPhone 16 ekranı çok daha hassas olacak!

2024 yılının başındayız ancak iPhone 16 şimdiden gündemde. Bu yılın Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni modelle ilgili farklı bilgilerde gelmeye...

Spread the love <3
Ağu
26
2024
0

PlayStation Stars ödül sistemi değişti! Tepki yağdı

Sony, PlayStation Stars üyelik programında Ekim 2024 ve Mart 2025’te yürürlüğe girecek önemli değişiklikler duyurdu. Yapılan değişiklikler, oyuncular arasında geniş...

Spread the love <3
Ağu
18
2024
0

Tek bilet fiyatına 1 yıllık sınırsız uçuş hakkı! İşte detaylar

Dünya üzerinde pek çok hava yolu şirketi haftalık, aylık, yıllık ve hatta ömür boyu şeklinde değişen uçuş abonelikleri planlıyor. Bunlardan...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?