Teknoloji 3 Ekim 2024

Epic Games şimdi de mobilde ücretsiz oyun verecek!

Epic Games, popüler ücretsiz oyun kampanyasını bu yılın sonlarında mobil cihazlara taşıyacağını duyurdu. PC’de her hafta ücretsiz oyunlar sunan program; Epic Games Store’u büyütmede büyük rol oynadı. Şimdi de mobil mağazada geçerli olacak.

Unreal Fest etkinliğinde konuşan Epic Games Store CEO’su Steve Allison, mobil mağazanın yol haritasını açıkladı. Allison, bu yılın dördüncü çeyreğinde Epic’in mağazasında ilk kez üçüncü taraf mobil oyunlar sunmaya başlayacağını söyledi. İlk aşamada 10 ila 50 arasında oyunun bulunacağını tahmin ediyor.

Epic Games şimdi de mobilde ücretsiz oyun verecek! 7

Allison ayrıca Epic Games Store ücretsiz oyun programının aynı zaman diliminde Android ve iOS cihazlara geleceğini belirtti. Bu hamle, PC’de olduğu gibi mobil oyuncuları mağazaya çekmeyi amaçlıyor.




Valorant baştan aşağı değişiyor! Unreal Engine 5 ve dahası

Valorant, Unreal Engine 5 motoru ile güncellenecek. Grafiksel ve oynanış anlamında yeni bir dönem başlayacak.

Mobil ücretsiz oyun kampanyasının detayları henüz belli değil. Ancak Epic’in masaüstü versiyonuna benzer şekilde, haftalık format izlemesi muhtemel. Bilmeyenler için dijital mağaza, her perşembe günü yeni bir ücretsiz oyun dağıtıyor. Bir haftalığına açılan oyunu kütüphaneye eklediğinizde tamamen sizin oluyor.

Epic; Apple ve Google ile mobil cihazlarda üçüncü taraf mağazalara getirilen kısıtlamalar konusunda mahkemelerde mücadele etmeye devam ediyor. Ücretli ve ücretsiz oyun programı ise geliştiricilere yeni bir alternatif sunabilir.

Epic Games şimdi de mobilde ücretsiz oyun verecek! 8

Epic’in akıllı telefonlarda ve tabletlerde daha hızlı büyümesine yardımcı olacak bu adımın, önümüzdeki yılın ilk aylarında erişilebilir hale gelmesi bekleniyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
21
2024
0
Şimşek’in derdi yabancı yatırımcı: Yeni başkanı İngilizce tanıttı - PolitikYol Haber Sitesi

Şimşek’in derdi yabancı yatırımcı: Yeni başkanı İngilizce tanıttı – PolitikYol Haber Sitesi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, istifa eden Merkez Başkanı başkanı Gaye Erkan’ın yerine gelecek isme dair ayrıntıları, ‘İngilizce’ mesajında...

Spread the love <3
Tem
25
2024
0

Google Play Store’a gelen yeni güncelleme uygulama bulmayı kolaylaştırıyor!

Google, Play Store üzerinde yaptığı büyük değişikliklerle uygulama bulmayı ve kişiselleştirme deneyimini daha kullanıcı dostu hale getiriyor. Bir dizi yeni...

Spread the love <3
Tem
23
2024
0

Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung Galaxy cihazlar!

Google tarafından geliştirilen Android 15 işletim sisteminin tam olarak yayınlanmasına az bir zaman kaldı. Birçok yenilik getirecek bu güncelleme ilk...

Spread the love <3
May
30
2024
0

TSK personeline TikTok yasağı geldi! İşte sebebi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline TikTok yasağı geldi. Yeni düzenleme, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda kabul edilen bir kanun teklifi ile...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?