Teknoloji 6 Ekim 2024

Huawei HarmonyOS, iPhone’u kıskandıracak özellik alıyor!

Huawei, kendi işletim sistemi HarmonyOS’un yeni nesli HarmonyOS Next ile kullanıcı deneyimini baştan tasarlamaya hazırlanıyor. İşletim sisteminin beta sürümü hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Bazı özellikler ise şimdiden merak konusu oldu.

Huawei, HarmonyOS Next işletim sisteminin beta sürümü hakkında yeni detaylar paylaştı. Yeni yazılım en dikkat çekici özelliklerden biri ise uygulamaları klonlama yeteneği olacak. Peki bu özellik ne işe yarayacak?

Huawei HarmonyOS, iPhone’u kıskandıracak özellik alıyor! 7

8 Ekim’de başlayacak olan beta sürümü, ilk aşamada Mate 60 ve X5 telefonlarıyla ve MatePad Pro tabletlerde kullanılabilecek. Huawei, HarmonyOS Next’in tek bir uygulamanın beş adet kopyasını oluşturmaya olanak sağlayacağını duyurdu. Bu özellik sayesinde aynı uygulama birbirinden bağımsız olarak çalıştırılabilecek.




Windows ve MacOS rakibi HarmonyOS PC ne zaman piyasaya çıkacak?

Huawei HarmonyOS PC çıkış tarihi ortaya çıktı. Peki ama bu yeni işletim sistemi nasıl olacak? İşte HarmonyOS PC ve tüm ortaya çıkan detaylar.

Örneğin, bir kullanıcı farklı kişilerle veya gruplarla iletişim kurmak için hesaplar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan aynı anda 5 sosyal medya veya mesajlaşma uygulaması kopyasını açık tutabilecek. Gereksiz klonlanmış uygulamalar da ana ekrandan silinebilecek.

Klonlama özelliği, çoklu görev veya tek bir cihazda uygulamaların iş/kişisel kullanımını ayırmak için oldukça faydalı olacak gibi duruyor. Son HarmonyOS Next beta sürümü, gelişmiş ekran paylaşımı ve uzaktan yardım gibi güncellemeler de içeriyor.

Huawei HarmonyOS, iPhone’u kıskandıracak özellik alıyor! 8

HarmonyOS, ilk çıktığı günden beri akıllı telefon ve bilgisayar için tek işletim sistemi vurgusuyla karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar tasarım ve demolarla karşımıza çıkan HarmonyOS PC, bu anlamda ilk defa resmi olarak karşımıza çıkacak.

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
12
2024
0
Learn Backend Development by Building Three Projects [Full Course]

Learn Backend Development by Building Three Projects [Full Course]

To become a great backend developer, you need to build a lot of projects. We just posted a course on...

Spread the love <3
Ağu
13
2024
0

Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı!

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu yılın büyük Galaxy amiral gemisi lansmanlarının ardından,...

Spread the love <3
Mar
20
2024
0
Samsung Galaxy Ring’in yeni özelliği ortaya çıktı!

Samsung Galaxy Ring’in yeni özelliği ortaya çıktı!

Samsung, MWC 2024’te Galaxy Ring’i ön gösterimle tanıttı ve bu akıllı yüzüğün özellikleri hakkında az bilgi verdi. Ancak, Kore kaynaklarına...

Spread the love <3
Mar
27
2024
0
Nisan 2024 PS Plus Premium klasikleri erken sızdırıldı

Nisan 2024 PS Plus Premium klasikleri erken sızdırıldı

Nisan ayının PS Plus Premium klasiklerinden biri sızdırıldı. PlayStation Store takip sayfası, 1996 yılında orijinal olarak PS1’de piyasaya sürülen Star...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?