Teknoloji 7 Ekim 2024

Silent Hill 2 remake ilk günden Steam’i karıştırdı!

Oyun tarihinin en etkili korku yapımlarından biri olan Silent Hill 2, remake projesiyle geri döndü. Bloober Team tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan oyun, 3 Ekim’de PlayStation 5 ve PC için özel olarak piyasaya sürüldü. Deluxe sürümüne sahip olanlar oyunu oynayıp ilk yorumlarını yaptı. 

Oyun endüstrisinin uzun zamandır beklediği Silent Hill 2 remake; 3 Ekim’de PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürüldü. İlk yorumlar ise Steam’de oldukça iyi durumda. Bloober Team tarafından geliştirilen oyun; ikonik yapımı başarılı şekilde yansıtıyor gibi görünüyor.

Silent Hill 2 remake ilk günden Steam’i karıştırdı! 5

Deluxe sürümüne sahip oyuncuların erken erişim hakkı sayesinde, oyunun Steam’deki ilk birkaç gününde 1344’ten fazla inceleme yayınlandı. Bu yorumların yüzde 95’i ise olumlu olmasıyla dikkat çekti. Bloober Team’in oldukça sevilen bir oyunu başarılı şekilde güncelleştirdiğini söylemek mümkün.




Apple Intelligence beklenenden erken gelebilir! İşte tarih

Apple Intelligence özellikleri bu ayın sonunda erişime açılabilir. Şirketin iOS 18 için çalışmalarını tamamladığı belirtildi.

Tüm zamanların en etkili hayatta kalma korku oyunlarından biri olarak kabul edilen Silent Hill 2, türünün de başyapıtı olarak görülüyor. Olumlu yorumlar, remake’in hem yeni hem de eski oyuncuları tatmin edebildiğini gösteriyor.

Şu an için yalnızca Deluxe sürümüne sahip olanların oyuna erişebildiğini hatırlatalım. Oyunun standart sürümü ise 8 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için erişilebilir olacak.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
29
2024
0
Klavyede “et” işareti (@) nasıl yapılır?

Klavyede “et” işareti (@) nasıl yapılır?

İlk önce mail adreslerinin daha sonra da sosyal medyadaki kullanıcı adlarının hayatımıza girmesiyle @ işareti kullanımı oldukça yaygınlaştı. Sanal klavyelerde...

Spread the love <3
Nis
30
2024
0
Backflip raises $15 million to help real estate investors flip houses

Backflip raises $15 million to help real estate investors flip houses

Flipping houses is not for the faint of heart, no matter how fun or easy HGTV might make it seem....

Spread the love <3
Eyl
16
2024
0

Intel, ABD Ordusu’ndan gizlice servet aldı! İşte sebebi

Bloomberg’in konuya aşina kişilere dayandırdığı haberine göre Intel, ABD hükümetinden 3.5 milyar dolarlık dev bir fon aldı. Bu parayla ABD...

Spread the love <3
Nis
30
2024
0
Popüler retro oyun emülatörü iPad’e geliyor!

Popüler retro oyun emülatörü iPad’e geliyor!

Retro oyun tutkunlarının bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda App Store’da artık emülatörler indirmeye açıldı. Bunun üzerine bir güzel gelişme daha yaşandı....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?