Teknoloji 7 Ekim 2024

Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Hyundai, IONIQ 5’in makyajlanmış versiyonunu Türkiye pazarına sundu. Popüler elektrikli model; tasarım, iç mekan ve pil teknolojisinde yapılan geliştirmelerle daha da iddialı hale geldi. İşte Hyundai IONIQ 5 Türkiye fiyatı.

Dış tasarımda, tamponlarda ve jantlarda yapılan güncellemeler IONIQ 5’e daha modern bir görünüm kazandırdı. Buna göre aracın uzunluğunda da 20 mm’lik bir artış sağlandı. İç mekanda ise siyah çerçeveli ekranlar, yenilenen orta konsol ve koltuklar dikkat çekiyor.

Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı 7

Ayrıca IONIQ 5’e arka silecek ve projeksiyon tipi LED akıllı ön aydınlatma sistemi gibi özellikler de eklendi. Teknik tarafta ise batarya kapasitesi 63 kWh’ye yükseltilerek WLTP standartlarına göre 440 km’lik bir menzil sunacağı belirtildi.




Eşi benzeri görülmemiş tasarım! Araba kapıları artık böyle açılıyor

Pininfarina Enigma GT konsept otomobil 2024 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. Peki yeni araç neler sunuyor?

Şehir içi kullanımda ise bu menzil 613 km’ye kadar çıkabiliyor. Bu da önceki modele göre yaklaşık yüzde 15’lik bir artış anlamına geliyor. Hyundai E-GMP platformunu kullanan IONIQ 5; 800 voltluk batarya sistemi sayesinde ultra hızlı şarj imkanı da sunuyor.

350 kW’lık bir şarj cihazıyla sadece 18 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e şarj edilebilen araç, 5 dakikalık bir şarjla 100 km menzil sağlıyor.

Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı 8

Türkiye’de Advance donanım seviyesi ve 7 farklı renk seçeneğiyle sunulan IONIQ 5; 8 yıl batarya garantisiyle geliyor. Buna göre başlangıç fiyatı ise 1 milyon 810 bin TL olacak.

source

Spread the love <3

You may also like...

Apple, Türk şirket yüzünden davalık oldu!

Gündemden düşmeyen Apple, geçtiğimiz günlerde Amerikan Patent Ofisi’ne büyük bir dava açtı. Şimdiye dek hep orta yol arayışında olan şirketin...

Spread the love <3
Nis
04
2024
0
Kasiyersiz marketler hayal mi oluyor?

Kasiyersiz marketler hayal mi oluyor?

Amazon, büyük umutlarla hayata geçirdiği kasiyersiz market projesine nokta koyabilir. İddialara göre, proje kullanıcıların tarafından beklenen ilgiyi görmedi. Just Walk...

Spread the love <3
Nis
26
2024
0
196: Four Models for Doing Blended Learning in Your Classroom

196: Four Models for Doing Blended Learning in Your Classroom

Even though many of us are back in physical classrooms this year, blended learning offers a way to weave together...

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
213: Using Learning Stories for Student Reflection

213: Using Learning Stories for Student Reflection

Giving students time for reflection on their learning is so good for them: It builds their metacognitive capacity, it teaches...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?