Teknoloji 8 Ekim 2024

Nintendo Switch 19.0.0 güncellemesi yayınlandı!

Nintendo, Switch oyun konsolunun son yazılım güncellemesini yayınladı. 19.0.0 sürümü ile birlikte kullanıcılar, sistemde bazı iyileştirmeler yapılmış olduğunu görecekler. Ancak, bu güncellemenin çok fazla heyecan verici bir özelliği beraberinde getirmediğini de söylemeliyiz.

Nintendo, Switch 2’ye hazırlanıyor olabilir

Nintendo’nun son zamanlarda izlediği güncelleme politikası, genellikle sistemin genel stabilitesini artırmak üzerine odaklanmış durumda. Switch 2’nin de eli kulağında olduğu düşünülürse, ünlü Japon şirketin pek fazla bir yenilik peşinde koşmadığını düşünülüyor.

Nintendo Switch 19.0.0 güncellemesi yayınlandı! 5

Yayınlanan resmi yamanın notlarında, “Kullanıcı deneyimini geliştirmek için genel sistem stabilitesi iyileştirmeleri yapılmıştır” ifadesi yer alıyor. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcıların deneyimlerinin daha akıcı hale gelmesi hedefleniyor. Ancak, sürüm değişikliği olmasına rağmen, genel kullanıcılar için dikkate değer bir yenilik bulunmuyor.




Koca Nintendo’ya tek başına kafa tuttu: Kendi avukatlığını yapacak!

Nintendo cephesinde sular durulmuyor: Mod yapımcılarını ve emülatörleri kılıçtan geçiren şirket, bu kez çetin cevize çattı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 18.0.0 sürümü de büyük ölçüde stabilite iyileştirmeleri üzerine yoğunlaşmıştı. Ancak, bu sürümde bir otomatik uyku seçeneği ve Switch Ebeveyn Kontrolleri videosu için Korece desteği de eklenmişti. Bu nedenle, 19.0.0 sürümü, 18.0.0 ile benzer bir yol izleyerek, kullanıcıların beklentilerini tam olarak karşılayamamış gibi görünüyor.

Nintendo’nun son güncellemeleri, özellikle yeni oyunlar ve özellikler bekleyen kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak, şirketin stabiliteye verdiği önem, kullanıcı deneyimini artırma konusunda önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Şimdi gözler, Nintendo’nun bir sonraki güncellemesinde hangi yenilikleri sunacağına ve Switch 2 cephesine çevrildi.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
28
2024
0
Orchard vision system turns farm equipment into AI-powered data collectors

Orchard vision system turns farm equipment into AI-powered data collectors

Agricultural robotics are not a new phenomenon. We’ve seen systems that pick apples and berries, kill weeds, plant trees, transport...

Spread the love <3
Mar
09
2024
9
Apple, Tesla’yı alır mı? Apple zamları, TikTok yenileniyor, 5G’ye geçiş! Teknoloji Muhabbeti #21

Apple, Tesla’yı alır mı? Apple zamları, TikTok yenileniyor, 5G’ye geçiş! Teknoloji Muhabbeti #21

Her Cuma yayınlanan, ShiftDelete.Net Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz ve Alperen’in değerlendirdiği Teknoloji Muhabbeti programımızın 21. bölümü Cuma akşamı...

Spread the love <3
Ağu
03
2024
0

Yine TikTok yine dava: Bu sefer çocukların güvenlik hakkını ihlal etmekle suçlanıyor

ABD hükümeti ile TikTok arasındaki devam eden mücadeleye bir yenisi daha eklendi ve bu sefer konu, çocukların online gizliliği. Adalet...

Spread the love <3
Mar
08
2024
13
Making collaboration intuitive and meaningful

Making collaboration intuitive and meaningful

Knowledge silos can sometimes feel inevitable, but when you leave them unchecked, they can quickly lead to frustrated employees and...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?