Teknoloji 10 Ekim 2024

Samsung Galaxy Ring Türkiye’de satışa çıkıyor!

Samsung’un sağlık odaklı akıllı yüzüğü Galaxy Ring, nihayet Türkiye pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Samsung’un resmi web sitesinde Ring için destek sayfalarının ortaya çıkması, beklenen lansmanın yakın olduğunu gösteriyor. 

Samsung’un akıllı yüzüğü Galaxy Ring, sonunda Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği bu gelişme, Samsung Türkiye’nin web sitesinde Galaxy Ring için destek sayfalarının yayınlanmasıyla ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Ring Türkiye’de satışa çıkıyor! 5

Galaxy Ring; sağlık ve yaşam takibine odaklanan özellikleriyle dikkat çekiyor. Uyku takibi, kalp atış hızı ve solunum hızı ölçümü, cilt sıcaklığı sensörü ve yapay zekalı algoritması sayesinde otomatik egzersiz algılama gibi fonksiyonlar sunuyor. Akıllı yüzük ayrıca kullanıcılara kapsamlı bir sağlık verisi sunuyor.




WhatsApp’tan birden fazla hesap kullananlar için beklenen özellik!

WhatsApp kişi yönetimini kolaylaştırmak için pratik bir yenilik üzerinde çalışmaya başladı. İşte detaylar…

Galaxy Ring’in uyumluluk açısından da geniş bir yelpaze sunduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar iPhone desteği henüz mevcut olmasa da, Android işletim sistemine sahip cihazlarla çalışabiliyor. Bu sayede, Samsung dışındaki Android sahipleri de Ring deneyimini yaşayabilecek.

ABD ölçülerine göre 5 ila 13 arasında, Türkiye ölçülerine göre ise 9 ila 30 arasında değişen 9 farklı boyutta sunulacağını belirtelim. 399 dolarlık fiyat etiketiyle premium bir ürün olarak konumlandırılan Galaxy Ring’in Türkiye’deki satış fiyatı henüz netlik kazanmadı.

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
26
2024
0
EduTip 11: Replace general praise with something specific.

EduTip 11: Replace general praise with something specific.

When we say something generic like “good job,” it might make a student feel good, but that’s about it. What...

Spread the love <3
May
14
2024
0
Samsung Galaxy S25 Ultra için şaşırtan iddia! Kamera sayısı mı azalıyor?

Samsung Galaxy S25 Ultra için şaşırtan iddia! Kamera sayısı mı azalıyor?

Samsung’un bu yıl piyasaya süreceği yeni amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S25 Ultra, bugün özellikleri ile karşımıza çıktı. Cihazın tüm...

Spread the love <3
Mar
08
2024
11
Gülse Birsel, yeni film ve dizi müjdesi verdi! İşte çıkış tarihi

Gülse Birsel, yeni film ve dizi müjdesi verdi! İşte çıkış tarihi

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen ismi Gülse Birsel, bir film ve bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor. Uzun bir...

Spread the love <3
Tem
25
2024
0

WhatsApp, AI Studio adlı yeni yapay zeka özelliğini tanıtıyor!

WhatsApp’ın Android ve iOS beta sürümünde yeni yapay zeka özelliği AI Studio görüldü. Kullanıcıların yaptığı belirli işleri basitleştirmeyi amaçlayan AI...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?