Teknoloji 11 Ekim 2024

Google, Gemini’ın ücretli özelliğini herkese açtı!

Google’ın yapay zeka tabanlı görüntü oluşturucusu Imagen 3, nihayet ücretsiz olarak tüm kullanıcılara açıldı. Yapay zeka, mobil veya masaüstünde Gemini kullanan herkese sunuluyor. Ancak yetenekleriyle dikkat çekerken, etik kaygıları da beraberinde getiriyor.

Google AI tarafından geliştirilen Imagen 3; metinsel açıklamalardan fotoğraflar üretebiliyor. Google, Imagen’in önceki sistemlere göre daha kaliteli ve daha az kusur içeren görüntüler oluşturduğunu iddia ediyor.

Google, Gemini’ın ücretli özelliğini herkese açtı! 7

Gerçek kişilerin dışında birçok farklı görüntüyü oluşturabilme yeteneği, şimdilik ücretli Gemini Advanced aboneliğiyle sınırlı olacak. Ancak bu durum, Google’ın kullanıcı gizliliği ve güvenliğinden ziyade kârı önceliklendirdiği eleştirilerine yol açtı. Şirket ise deepfake ve izinsiz gözetleme görüntülerinin önüne geçmek için bu yolu tercih ettiğini söyledi.




Yine beğenilmedi! Epic Games, iki oyunu birden ücretsiz veriyor

Epic Games Store, ücretsiz oyun dağıtma etkinliğini kesintisiz sürdürüyor. İşte bu haftaki bedava yapım…

Teknoloji devi Imagen’deki iyileştirmeleri ilk olarak Mayıs ayındaki I/O geliştirici konferansında duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamanın ardından Imagen 3 aracı resmi olarak erişilebilir hale geldi.

Imagen 3’ün önceki sürümlere kıyasla daha iyi ayrıntılara, daha zengin aydınlatmaya ve daha az yapaylığa sahip görüntüler ürettiği aktarıldı. Diğer yapay zeka görüntü araçlarına benzer şekilde, kullanıcıların yalnızca metin girmesi yeterli olacak.

Google, Gemini’ın ücretli özelliğini herkese açtı! 8

Imagen 3’ün ayrıca istendiğinde büyük şirketlerin logolarını da ürettiği görüldü. Bu, Google’ın koruma önlemlerinin bir miktar esnekliğe sahip olduğu anlamına geliyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
27
2024
0
Bayraktar TB3, yerli sistemlerle 25. uçuşunu tamamladı! İşte o anlar

Bayraktar TB3, yerli sistemlerle 25. uçuşunu tamamladı! İşte o anlar

Baykar Bayraktar TB3 İnsansız Hava Aracı (İHA), ASELSAN tarafından geliştirilen ASELFLIR-500 elektro-optik keşif ve hedefleme sistemi ile 25. uçuş testini...

Spread the love <3
Nis
04
2024
0
Ex-Spanish football boss arrested at airport

Ex-Spanish football boss arrested at airport

Luis Rubiales, the former president of the Spanish football federation, has been arrested as part of an ongoing corruption investigation....

Spread the love <3
Eki
08
2024
0

Snapdragon 8 Gen 4 videosunda kullanılan telefon deşifre oldu!

Akıllı telefon pazarında rekabet gün geçtikçe kızışıyor. Bu kez ise başrolde merakla beklenen OnePlus 13 modeli var. Henüz resmi olarak...

Spread the love <3
Mar
12
2024
11
Android 18’e kadar güncelleme alacak! Samsung Galaxy A35 5G duyuruldu

Android 18’e kadar güncelleme alacak! Samsung Galaxy A35 5G duyuruldu

Samsung, bugün iki yeni bütçe dostu Android akıllı telefon duyurdu. Orta segmente hitap eden Galaxy A55 5G ve Galaxy A35...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?